AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Marka Đedovića.

Ko je prvi pomenuo Teodoru, da li je Anđelo?
Nije Anđelo, Lejdi je pitala kada je Teodori izjavio ljubav, a Matora je rekla za veridu. Posle je Anita ispitivala sve a on nije hteo da priča. Džehva je rekla za tekst što sam ja pisao, a što se tiče zabrane pisanja o ljudima ovde, ja imam pravo da pričam o kome želim. Ja kada sam rekao da sam ja to pisao Goca mi je pokazala srednji prst. Ona meni prebacuje to, a komentariše ko je njena ćerka a svi smo ovde nebitini i Mića i svi, a njena ćerka pevaljka da mi nešto priča. Anđelo godinama nije pomenuo Teodoru. - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

To je tačno, ja sam rekla na debati, Lejdi je pitala i onda se to završilo. Izašao je klip gde je Anita pričala o Teodori, to se desilo posle debate. Da nije pušten klip njihove svađe, o tome se ne bi pričalo - dodla je Matora.
Ja sam ustao i rekao Goci šta se desilo i kada, ali ona meni nije dala da pričam. Bunili su se što sam ja objasnio tekst, a to se pričalo u četvorci. Ja imam pravo da štitim koga hoću i kako hoću, to je moja stvar. - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam godinama izbegavao da pričam o tome, svi to znaju. Ova priča je nastala kada je Matora rekla za veridbu, jeste Lejdi prva pitala. - govorio je Anđelo.
To nije istina, Anita je govorila da su tvoje bivše ku*ve - dodala je Matora.
A ne ne, ti si pričala o Teodori Džehverović ne mi, ja sam ovde napadnut ovde direktno. Rečeno je da sam ja sve započeo, a nisam započela je Gordana, tvoja dobra prijateljica. Ti si Matora započela, ti si inicirala. Zamislite da neko započne priču. Mene su baclili u vatru, a Gordana je skočila, a onda je pomenula promociju - dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Da problem je, a ona mu sve vreme ljubomoriše na Teodoru, ajde pričaj sve šta si pričao pi*ko - vikala je MAtora.
Ma ajde bre pali pacovu, imaš facu pacova. - dodao je Anđelo.
Šta kao nisi pljuvao Teodoru, nisi pričao za Adama i Evu, lažaš bre - nastavila je Matora.
Ajde cinkaru, pričaj šta hoćeš. Ja nikada nisam ovde javno pričao ni o kome. Ko god uzme da priča loše o meni, sada ću i ja da pričam a ti Ljubinko si nebitan. Ja sam se trudio da sprečim tu priču, niti sam pričao loše o njoj, ali sada ko god me bude nagazio napolju, a sada ne stajem - nastavio je Anđelo

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikada nisam rekla ništa za Teodoru, dok je Matora nije pomenula. Ja ga ništa nisam pitala o Teodori do tada, a onda kada sam saznala da je bio veren, i ja sam tada pitala i tu je sve stalo - rekla je Anita.
Tek kada je Matora rekla, ona je krenula da ispituje - nastavio je Anđelo.
Oni sada mene krive, a niko ne komentariše svađu njihovu nego mene - dodala je Matora.
Poenta je da je Goca došla i rekla da je Matora za sve u pravu, a nije ni slušala - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.