AKTUELNO

Skandal!

Slađi Lazić se u "Radioaktivnosti" pridružili su se Uroš Ćertić i Sofija Una Manić.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio je u igri i Marko Marković, a ne samo se*si Kar. Ja se družim sa ostvarenim muškarcima i ženama. Čime ti možeš da privučeš nekog pošto su svi ostvareni i uspešni inteligentni. Koliko imaš godina radnog staža, koliko zarađuješ i šta si završila? - pitao je Uroš
Završila sam turističku ali nisam toliko radila u agencijama, možda samo dve godine. Nisam završila fakultet. Radila sam kad neko želid a izda apartmane, pa sam imala određen procenat. Radila sam u sportskoj radnji u Užicu, a o plati ne bih - rekla je Slađa.
To ti je samo za gorivo - rekao je Ivan.
Kako ćeš da zadržiš i privučeš tog ostvarenog? - pitao je Uroš

Foto: TV Pink Printscreen

To moraš da pitaš njega - rekla je Slađa.
Tvrdila si da si fitnes instruktor, stigao ti je protein iz drogerije. Tvrdim da instruktor nisi, nema pošteđenih kod mene. Ti nemaš dečka napolju, nisi instruktor. Buni me što spominje Moete koji koštaju 38 dolara u Kanadi. Da li stvarno misliš da ti u toj garderobi i sa trepavicama od sto dinara možeš da privučeš biznismena u Valentino odelu? Tvoja veza od tri godine, zamerao ti je slikanje, instagram, dikciju, glas. Para na paru ide i mozak na mozak - rekao je Uroš.
Ja ni za kim nisam trčala, jurila, molila, a priča se da je Marko mene tu nešto, da ne kažem - rekla je Sofija Una.
Ja Sofiju baš gotivim, samo sam rekla da ti i Marko niste želeli kao što žele Sanaj i Marko. Nisam rekla da te je preskakao - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Koju bi pre izabrao neki biznismen? Da li Slađu ili Sofiju? - pitala je Aleks gledaoce
Sofija da li smatraš da si superiornija u odnosu na Slađu kod Marka? - pitao je Ivan
Mene Marko nije iskoristio i isponižavao. Nismo se poklopili i klikknuli, ponaša se prema meni normalno. Ne povezuje nas samo Marko nego i Danijel. Ružno je da se priča da meni niko ne posvećuje pažnju - rekla je Sofija Una.
Sofiaj ti reci, ja imam neki svoj instikt da će se desiti ulazak, preokret. Da li bi jedan od ova dva momka bacio oko na tebe? - pitao je Ivan

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugarke se samo smeškaju, mislim da bi ulazak bio pun pogodak. Bio bi krš i lom. Nikad neću biti kao devojke koje se vrte u etno selima i idu u krug. Za mene su to katastrofa stvari, - rekla je Sofija.
Anđela Ilić me ubi svaki dan sa pitanjem kad će Car da uđe - rekao je Ivan.
Nikad te to nisam pitala Ivane, ne laži - rekla je Anđela Ilić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.