AKTUELNO

Bilal na aparatima!

Sauer Aleksandar je nastavio da deli budžete zadrugarima.

Srednji dajem devojci koja je sad ušla, to je prvi razlog. Anđela unela si svežinu i prijatnost što s etiče svih ukućana. Obajsnila si kako se izgleda, ponaša i ima stav, samo nisi baš komunikativna - rekao je Sauer.
Takva sam ličnost, teško ulazim u komunikaciju jer nikome ne verujem osim mojima kući - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Marina tebi mali, i ti si meni dala. Nije to neko merilo. Ono što smo imali čarku oko tvoje sebičnosti, ne mislim to više, ali mi se nije sviđalo tvoje ponšanje i polivanje, gađanje. Nemam neko lepo mišljenje o tebi - rekao je Sauer.
Adame tebi mali, nemamo kontakt i odnos od početka. Previše sebe daješ Tamari, a zaslužuješ bolje - rekao je Sauer.
Odličan sam sa Bilalom, ovo su čisti odnosi između tebe i mene. Retko se družimo, ali družićemo se - rekao je Đogani.
Ti si jedini sa kojim ne razgovaram, ni ja nemam lepo mišljenje o tebi. Tvoj i Bilalov odnos je nametnut i mislim da kroz njegov i Majin odnos tražiš kadar - rekla je Marina.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendone tebi dajem mali jer si i ti meni dva puta a i na početku si bez upoznavanja rekao neke stvari koje ne možeš da tvrdiš. Za žurku ćeš naravno dobiti veliki jer si partimanijak - rekao je Sauer.
Miljana tebi mali jer si nametala naše druženje kad si prošli put mislila da ču biti vođa. To za tračarenje mislim kao i većina, furaj svoj fazon jer mene ne remetiš - rekao je Sauer.
Srednji dajem kumi Maji Marinković. Jedva čekam svadbu da napravimo udnicu, a znamd a ćeš se ti za hranu snaći tu ti je i Bilal. Ti si dobra osoba, a tebe i njega neću da komentarišem. Neću da se mešam da ne ispadnem kriv - rekao je Sauer.
Što se tiče budžeta, havala ti jer takav odnos i imamo. Zbiližili smo s ezbog odnosa sa Bilalom. Ja jesm jako dobar čovek za razliku od dosta njih. Svadba će biti obećavam vam, najspektakularnija ikad. Posle svadbe ću avm reći šta mislim i kako s eosećam, šta o kome konkretno mislim. Imam pravu majku, kumu i majku. Izabrala sam najboljeg matičara sa autoritetom, moj brat Neca, naravno stari svat Miki - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.