AKTUELNO

Skandal se nastavlja!

U Beloj kući je nastao potpuni rusvaj posle raspodele budžeta Branislava Radonića Brendona. On je morao da navede 15 zadrugara koji su licemeri i koji će ići u prodavnicu, a zbog odugovlačenja, Miljan Vračević i Bojan Simić su krenuli na njega. Brendon je uspeo da malo smiri situaciju i nastavio da nabraja ljude.

Foto: TV Pink Printscreen

Brendone, nabroj još 12 osoba - rekla mu je Slađa.
Ivan je licemeran malo, onda kako se zove, Super Cveta je licemerna. Neca je licemeran. Marković je licemeran. Mikica je najlicemerniji, poslao sam ga u prodavnicu. I Boža je licemeran. Petrući nije licemeran, ja se njemu sviđa, slao mi je gole slike, nego je ovo njegov način izražavanja... Ko je ovde licemeran... Palčica je iskrena. Anđela je licemerna, Slađa. Anastasija je top, ali malo licemerna - pričao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroše, zašto ti mene ne zaštitiš, imaš mišiće? - pitao je Radonić.
Profesionalci rade svoj posao, tu sam ja ako odu - dodao je Uroš.
Okej. Ko je još ostao... Aleksandra je licemerna, Valentina, Kristina Ina... Eto, nabrojao sam ljude - rekao je Brendon.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljan je ponovo pobesneo.

J*baću ti mamu u usta, sve ti j*bem zato što ponižavaš. Kretenčino klošarska. On će da određuje, ne da nama da idemo - goreo je Miljan.

Obezbeđenje je sprečilo okršaj.

Toliko si g*vno, toliki si smrad. Kao ti ne znaš ljudima imena. Zabagovaćeš. J*baću ti sedamdeset mami - nastavio je Vračević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.