AKTUELNO

Progovorio o sinoćnom haosu!

U najnovijem izdanju emisije "Pitam za druga", domaćini Kendi i Ana Radulović su u svoju emisiju ugostili bivšeg zadrugara Eda Fetića koji se na samom početku osvrnuo na sinoćni karambol Mikija Đuričića i Mensura Ajdarpašića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne treba im to, približava se kraj, Mikiju ovo ne treba, došao je da zaradi ima i dete. On je meni pozitivan uvek ima tu ružnu crtu i napravi sebi problem. Mensur ga je provocirao kao da se potuku, to samo deca pričaju, ko je koga našao nakon rijalitija (smeh) - počeo je priču Edo.

Edo je uporedio Mensurovo učešće iz treće i aktuelne pete sezone brutalnog rijalitija koji ima dana u dan prati milionski auditorijum. Bivši zadrugar je osudio ponašanje Ajdarpašića zbog "lažnih frka" koje pravi na imanju i pokušavanja da isplovi u prvi plan.

Mensur ove sezone nije prikazao ništa što ga je privuklo, on ima ozbiljno glasačno telo... Dosta se promenio od treće sezone. Predug je ovo period za njega, on može da izdrži pet meseci i to je to. Nikada ne možeš zadovoljiti sve. Treba biti na strani pravde, ako Milica nije u pravu onda treba da joj kaže, a on samo balansira... - rekao je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.