AKTUELNO

Progovorio o odnosu sa Minom od prvog dana njenog ulaska u rijaliti, do dana danas.

U toku je emisija Pitanja novinara, a predstavnica sedme sile, nastavila je sa ispitivanjem zadrugara, te je pozvala i bivši ljubavni par Minu Vrbaški i Mateju Matijevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja, da li negde smatraš, da imaš kompleks od Mensura i Cara? - pitala je novinarka.
Ne. Ne znam ni kako je to moglo da se protumači. Jasno je da su oni bili sa Minom, u neku ruku je normalno da mi neke stvari smetaju, ali baš ta reč 'kompleks', mislim da nije realna - odgovorio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

U nekim situacijama, videlo se da Mina nije prebolela Mensura i to je gledaocima bilo kristalno jasno - nastavila je.
Bio sam ja svestan svega od samog strarta, znao sam da u nekim momentima mogu da se osećam loše. Zbog nekih situacija i te količine emocija koji su imali, normalno da je moglo da mji ne bude svejedno. Takođe, svestan sam bio da mogu da budem osporavan kao neko ko je pored nje trenutno, a da je sa nama u kući neko koga je toliko volela... Da, bio sam svestan svega - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako i zašto si mogao da je ucenjuješ i kažeš da nema prava ni na jednu grešku? - pitala je predstavnica sedme sile.
Mi smo nakon deset dana od njenog ulaska, počeli da se družimo, a posle mesec i po dana smo ušli u neku vezu. Ja sam imao loše mišljenje o njoj i to sam joj rekao... Ona je svoje ima uprljala ovde za ovih pet godina, to je tako i ja ne mogu da lažem. Kada je Mina u pitanju, postoje predrasude, ali neko ko joj da šansu, može da je upozna na neki drugačiji način. Umem i ja nekada da budem surov ili bezobrazan... Ja sam mlad čovek, desio mi se i taj se*s sa njom, neke su stvari kliknule... Mi smo već imali nešto u Zadruzi 3, razmišljao sam pa možemo i sad... Izvinio bih se i Đeksonu sad, iako znam da njega sve ovo ne zanima i da bi mi zamerio što ga spominjem uopšte i mislim o tome, ali pošto mi se to zameralo i to bih rekao... - pričao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada sam je malo bolje upoznao, shvatio sam da je mazna, tiha, mila, sve onbo što ja donekle tražim, a što nikada nisam mogao da pomislim da je Mina Vrbaški. Tada je krenula moja unutrašnja borba, jer sam znap šta to sve može da nosi... Razum mi je govorio jedno, a srce drugo... Tada sam joj govorio da mi pomogne, da me nikada ne stavi u lošu poziciju, da se ne osećam loše ni zbog čega. Rekao sam joj da ću staviti mozak po strani, da ću se prepustiti svemu, jer mi je lepo i jer smo kliknuli... Želeo sam da uživam, da se posvetim, samo sam je molio da radi na tome i da se ne desi nešto što bi me navelo na loše misli... - pričap je.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je moguće da si sve bacio zarad jedne stvari, a svestan si da je u rijalitiju sa dva bivša momka? - pitala je novinarka.
Kod mene ljudi padaju na sitnicama. Molio sam da ne padamo na glupostima, na izboru kapitena u igrici, molio sam da me poštuje i ne stavi u lošu poziciju. Nisam ja izgovorio da je to krupna stvar, ja joj čak i verujem da nešto nije nametno uradila, ali sam se ja osećao loše. Zbog toga i ne želim više psihički da se upuštam... Neka bude da ćemo o svemu pričati napolju, sada ću ispoštovati sebe... Neću da dam promil šanse da mi se desi nešto slično, jer cenim sebe... Nisam ja smrtno ljut, nastavio sam da provodim vreme sa njom, ali smo definitivno raskinuli. Ne mogu da je gledam ucveljenu, kako leži u krevetu i ne jede. Hoću da je dignem, neka bude da smo se vratili na start... Vratili smo se na druženje, ostalo je još malo vremena - govorio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je u nekom trenutku prošla misao da si ispao budala i ispao nepromišljen, da sada zbog te iste Mine možeš da uđeš u neke sukobe, kako će na sve da gleda tvoja porodica? - pitala je novinarka.
Ako kažem 'ne', slagaću. To su stvari koje ti prirodno padaju napamet, ali sam sve stavio po strani. Meni ona nije kriva bila u nekim situacijama, kada su se dešavali neki sukobi... Kada je bilo pitanje za Mensura, da li ga i dalje voli, ja sam stao na njenu stranu... Znao sam da ako joj se približim, da joj niko neće biti potreban, jer pored mene može da ima sve. Možda zvuči smešno ili nadobudno, ali ja se dajem sto posto i toliko tražim zauzvrat - govorio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.