AKTUELNO

Otvoreno o svemu!

U toku je emisija Pitanja novinara, a Filip Car je sledeći zadrugar koji odgovarao na pitanja predstavnika sedme sile. Darko Tanasijević, sa portala Pink.rs, osvrnuo se na prethodnu noć, koja je za zadrugara i Dalilu Dragojević bila, kako oni kažu presudna.

Foto: TV Pink Printscreen

Preplakao si jutro, šta je ono što te je navelo - započeo je Darko.
Nisam, učinilo ti se - pravdao se Filip.
Svakako si bio tužan, razgovarao sa Zolom, o svom životu, emocijama. Kako se sada osećaš? - pitao je Tanasijević.
Odlično, na neki način slobodno. Malo sam zaboravio zašto sam došao ovde... Bio sam u odnosu koji iz mene izvlači sve loše, koji nema perspektivu. Sve je izlizano, a svaki novi pokušaj me vraća unazad. Zaboravljam svest o porodici, o pravim vrednostima, o onim ciljevima koji sam imao... Mesec dana pred kraj treba da uživam, a ne da se dovodim u neka stanja koja su nepotrebna - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ti bilo jasno kako Dalila nema snage da se raspravlja i objašnjava odnos sa Anđelom, a za sve ostalo ima? - pitao je Tanasijević.
Mi smo generalno iscrpljeni. I ona je od mene više puta tražila da objašnjavam mnoge situacije... Dozvoljavao sam sebi da uđem u probleme, zarad nje, a kod nje je drugačija situacija. Ono što mene remeti, ona za to nema vremena... Kod nje su ogromne promene u raspoloženju, a meni to mnogo toga govori. Mnogo toga mi je lažno... Shvatio sam, da to moje loše ponašanje i sve to što izgovaram, je samo da bih sebi sve ogadio kako bi presekao konačno... Neću dozvoliti da se kunem, a da prekršim, sada je definitivno. Kada bi prešao preko toga, ne bih se mogao kući vratiti. Ako spomenem dete od svoje sestre, koju volim najviše na svetu, onda je to nešto sasvim drugačije. Svesni ste, da sam ja Dalilu zavoleo, da sam se vezao za nju, ali nemam vere, ne vidim perspektivu. Ne mogu ja sve sažvakati, ne mogu prevariti. Nije to za mene... - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Više puta si rekao da ona od tebe pravi idiota i kretena - naveo je Darko.
Ja sam video da mi se podsmeva, da mi pokazuje srednji prst, da me namerno nervira i podbada... To su stvari koje mogo ukazuju. Rekao sam joj da je tumačim kao lošu osobu, a ja po postupcima vidim da je to tako... Ako je to sa Anđelom bila igra, kako je mogla da to radi čoveku koga voliš, a momku sa kojim se igraš, praviš probleme... Nije mi to jasno... Ne želim više biti neko ko će je spustavati u nečemu, neka se sada pobnaša kako želi. Voleo bih da je vidim nasmejanu i srećnu...

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da ona ima nešto ku*vinsko u sebi - dodao je Darko.
Delim devojke na dobre i loše, tako ih klasifikujem. Ovde, u zatvorenom prostoru je još bolje vidljivo, ali zavoliš, vežeš se, pa drugačije reaguješ... Ali da, ima, neki postupci njeni to pokazuju - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.