AKTUELNO

Otvoreno o svemu!

Stefan Karić, bio je naredni sagovornik kod Darka Tanasijevića u Šiša baru, te je prokomentarisao aktuelna dešavanja i otkrio svoje impresije o određenim situacijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Svašta se dešava u Beloj kući, neki odnosi se grade a neki ruše kao kule od karata. Kakvo je tvoje mišljenje o Matoroj i MC Aleks? - pitao je Darko.
Specifičan odnos, može da se tumači na sto načina. Video sam danas Aleks, ona je snuždenija nego ikada, više nego kada je sve ono rekla. Ako je već skinula neki teret sa sebe, treba da bude srećna i nekako olakšana. Sada je depresivna, tužna, nikakva... Moja teorija je, da samo želi da se opere pred kraj svojoj porodici, ali da joj se sve to svidelo... Ima tu više teorija, mada, ja sam uvek gledao kako Matora njoj ugađa, nikada nisam video da Aleks njoj ugađa... Jovana kao da je shvatila da je dosta bila magarac i mislim da će sad malo da promeni stav... Ona je neko ko je uvek više razmišljao o drugima nego o sebi, mislim da joj je ovo ozbiljna lekcija - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti se čine Mateja i Mina? Da li je ovo pravi razlog za raskid? - pitao je Darko.
Znao je da će imati probleme, ali se uvek sklanjao od pritiska. Mislim da je samo tražio sitnicu, kako bi se sklonio od svega. Mina se svojski trudi da ga vrati, ali sa druge strane, ona je uvek ovakva u vezi. Mislim da od toga nema ništa kada budu izašli napolje i da će on krenuti svojim putem. Ne mislim da je on iskompleksiran ali u je važno da ne ispadne 'donji', ključni razlog što je ušao u vezu je to što je imao intimne odnose... - odgovorio je Stefan.
Čime on ucenjuje Anđelu? Da li stvarno nešto postoji tu? - nastavio je Tanasijević.
On nije poznat kao lažov, nikada nisam čuo da je nešto slagao ili izmislio. Verujem da je bilo nekih intimnih dodira, petinga, da ne ulazim sad u to. Normalno je... Mada, mislim da je bolje da ćuti, ako već ne želi nešto da kaže. Na kraju krajava, on sada i da kaže niko mu ne bi verovao, zato i ćuti. On sve što radi kalkuliše, sve radi proračunato... Koliko god ne želi da ispadne loš, tako se dogodi da bude - govorio je.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je po tebi 'Dalila brend'? - pitao je Darko.
Mislim da je to jedna velika glupost. Treba da prizna šta je uradila, da bude svesna sebe, a ne da bude bahata i bezobrazna. Apsolutno nema pokriće ni za šta, nema sa kim da se druži. Sve je to jedna velika laž. Meni je nje vrlo često žao... - odgovorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.