AKTUELNO

Otkrila sve detalje!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Nakon što su svoja izlaganja završili Dejan Dragojević, Dalila Dragojević i Filip Car, Darko Tanasijević pozvao je Jovanu Tomić Matoru, da prokomentariše celukupno dešavanje.

Car i Dalila su neverovatno slični, ljubomorni. Mislim da mu ovo večeras nije bilo potrebno. Kad je ona ustala da objašnjava, Dejana je bio reč i rekao šta ima, ona ustala, Car je klasično izljubomorisao. Ne kažem da je njemu krivo i žao Dejana, ali da za neke stvari mu nije prijatno, verovatno nije. Gde postoji velika strast i zaljubljenost,to obično tako i ide. To je čačkanje, teranje inata i proveravanja svega. Između njih gori i puca sve. Slušala sam Dejana, ne mislim da Dejan, uzima sve kad sluša i gleda i razmišlja o svemu - pričala je ona.

Nakon kratke pauze za reklame Matora je nastavila svoje izlaganje.

Nisam bila u toku šta se izdešavalo. Kad dođu u kuću kao da totalno polude. Ja sa Carem nemam taj kontakt kao što ima Miki, pokušavam da mu kažem neke stvari, ali meni to ne ide... Recimo sa Dalilom u poslednje vreme mi je bilo teško, kad je doživela nervni slom, bori se. Trudim se da joj pružim podršku, dok sam ja ovde. Ne postoji način da promenim mišljenje, ja sam tu. Nisam neko ko može da joj da savet, ali da bude tu i da je zagrlim. Što se tiče Dejana, normalno je da bude konfuzan. Počeo je da razmišlja da ga nije volela,. a posle da oseća i dan danas. U njeogovj situaciji je to normalno, da preispituje i kalkuliše. Ja razmem da ima bol. On kakve ima rekacije, dobro se drži, kakv može da bude. Ja sam mislila da ću da izludim, a nije ni približna kao tvoja. Možda sa moje strane, ne osećam se kao rijaliti učesnik. Malo me povredi to što imam razumevanja, ne znači da guram nekog. Kad pričam gledam ne pričamo ni o jednom, a ni o drugoj strani. Gledam da je utešim, da imam nekog ko je razume. Ona i da se pomiri sa Dejanom, moj odnos sa Dalilom se neće promeniti. Svako drugačije oseća, ali kad vidiš njega i bol, ne može niko da kaže. oseti se kad plače, kad vrišti... Ne želim sebe da hvatam da komentarišem njeogovo bol, želim da budem uz nekog jer osećam da sam potrebna - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejan te je proglasio jendom od najperfidnijih zadrugarki. Da li te je to povredilo i da li veruješ da to ima veze sa stranom koju si odabrala? - pitao je Darko Tanasijević.
Dejan kad je navodio tu stranu, to je zaista tako. Ja sam njemu prišla, volim da raspravim. To je bilo kroz peckanje, teranje inata i slično. Ja namerno radim da izazovem nečiju rekaciju, to jeste perfidno i lukavo. Pitala sam ga da li ima veze sa korama od banane. Rekao mi je da je i tad mislio generalno, da nije mislio konkretno na mene. I da možda ima osećaj, ne bih volela raspravljam na njegovu muku. Znam sebe, kod mene nema malo ili puno, kao i kod njega. Ako Dejan bilo šta oseća ili misli treba da kaže, ako sam bilo šta uradila loše. Meni je bezveze da se indirektno prozivamo. To sam rekla danas i Mensuru, svađali smo se,nema razloga da se peckamo kroz nominaciju - nastavila je Jovana.
Rekao sam da je perfidan taj odnos ona, Aleks, Anđela i razmišlja o Neveni. Dok mi nije rekla šta je njen cilj - dobacio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je tačno Dalila rekla, kojim očima je gledala Dejana u poslednje vreme i koji je trnutakkad je videla da su počele da se gase emocije? - pitao je Darko Tanasijević.
Prvi naš razgovor je bio onaj na travi. Sve više smo pričale i govorile stvari. Nikad mi nije konkretno rekla da ona Dejana ne voli. Ona je meni i tada rekla da joj se dešava ludilo, ali da isto tkao oseća da Dejana voli. Nije ogla da se obzuda prema Filipu, strast je evidenta i zaljubila se. Skretala je pažnju kroz izlaganja, asvi su tumačli drugu stvar. Kroz moja izlaganja, nisam ja osoba koja kad priča sa njom, ode i kaže da znam da je zaljubljena u Filipa. Ja sam to znala i osetila... Prvo nije htela da uzme tu soluciju, postepeno je išlo. Mislim da nismo puno pričale, ostila se slobodnom i živom, a osetila je da je izgubila pravu sebe - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga