AKTUELNO

Otkrila sve detalje!

Nakon saznanja portala Pink.rs da je voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Jeremić postala ponosna vlasnica nekretnine u beogradskom naselju Mirijevo, stupili smo u kontakt sa njom, a ona nam je otkrila sve detalje.

Naime, kako Jovana ističe, ona je sebe častila stanom za svoj 31. rođendan koji je 25. oktobra.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

- Istina je da sam kupila stan u Mirijevu. Ja sam odlučila da to kupim sebi za rođendan, koji je za pet dana. Kad me pitaju šta da mi kupe za rođendan neki muškarci, ne znam šta bih im odgovorila! Nisu na vreme to odradili kada je trebalo. Na sreću moju, sada sve mogu sama da obezbedim, onda ja biram s kim ću i šta ću i niko ne može da me ucenjuje - rekla je Jovana za Pink.rs, a o ceni stana je poručila:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Što se tiče vrednosti, to ne bih otkrivala. Bila sam skromna, to je odlika moje ličnosti. Stan ima oko 43 kvadrata i blizu je sestrinog stana, to je bilo presudno. Taj stan će ostati Lei ili mojim roditeljima, odlučiću o tome u zavisnosti od toga koliko para budem zaradila u budućnosti - ističe voditeljka TV Pink i dodaje:

- Stan je glanc renoviran, pitanje je sada da li ću odmah živeti u njemu ili ću ga izdavati. Bitno je da sam ja nekretninu obezbedila i da sam napokon ostvarila svoj životni san - završava Jovana.

Autor: M.K.