AKTUELNO

Otkrila sve detalje!

Dragana Mitrović napustila je velelepno imanje u Šimanovcima pre nekoliko dana, a ekipa našeg portala uhvatila ju je u ranim jutarnjim časovima odmah nakon izlaska iz Zadruge sa bivšim rijaliti dečkom Stefanom Šebezom. NJih dvoje izgledali su vrlo prisno, držali su se i za ruke, te su se potegle glasine o njihovom pomirenju i obnovi ljubavne romanse.

Foto: Pink.rs

Dragana je sada za Pink.rs otkrila da li je ponovo u emotivnoj vezi sa Šebezom, koji ju je dočekao u studiju nakon što je ispala iz ''Zadruge''.

- Ne pravi mi društvo Šebez, ja sam kod sestre u Mitrovici. S njim sam se baš juče čula, znam da je juče otišao za Austriju, tako da ne, ne, nismo zajedno, daleko bilo. On je mene sačekao u studiju, otišli smo samo na doručak, bila je i moja sestra. Sve je bilo normalno, posle smo se normlano i razišli, tako da nismo ni bili sami nikako. Iznenadio me je svojim dolaskom u studio, ispunio je svoje obećanje i hvala mu - otkriva Dragana za naš portal i priznaje kako provodi prve dane van Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

- Uglavnom otkad sam izašla vreme provodim u Mitrovici na plaži, idem do Novog Sada u provod. Iskreno, otkad sam izašla iz ''Zadruge'' više mi pišu žene, nego muškarci. Ima ih iz Slovenije, Švedske, Bosne, uglavnom mi pišu da sam im bila favorit... Malo sam se ćak i začudila da sam imala toliku podršku. Bilo mi je u početku neprijatno da mi pišu, najbitnije mi je da imaju lepe reči za mene - rekla je bivša zadrugarka i otkrila sa ocem koje zadrugarke se najpre čula.

- Čula sam se sa Takijem, Maju sam stvarno zavolela unutra, on je njen otac, brine za nju, rekla sam mu svoje mišljenje o svemu i naravno kakvu bi Maja haljinu volela da nosi na finalu. Uglavnom sam se čula sa starim zadrugarima - sa Majom Alenovom, malom Reom, Ninom... - rekla je Dragana i otkrila šta se dešava sa tužbom koju je njena porodica podnela u njeno ime protiv Tare Simov.

Foto: Instagram.com

- Ja sam tužila Taru, ali se ona nije pojavila na ročištu, svi su videli snimak, moji roditelji su bili jako uplašeni zbog njegovog ponašanja i podneli su tužbu u moje ime. Videćemo da li će se pojaviti na sledećem ročištu i kako će to izgledati - rekla je bivša zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen, Jelena Simonović

Autor: M.K.