AKTUELNO

Otkrila detalje!

Emisija "Narod pita" je na samom kraju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je bila jedna od rasprava Nadice i ostalih zadrugara. U poslednje vreme je tvoj sukob sa Mićom često u medijima, šta se tu dešava? - pitao je Darko.
Njoj treba dobar mušku polni organ, ona izaziva sukobe, jedno je od stvari koje je naveo Mića?
On kao da je bio u Kenanovim gaćama, pa zna. Da li da počem da sanjim da se zabavljam, pošto se ublači u ženu?
Ume da bude simpatičan. Stalno podbada na svoj način,prihvatiš ga takvog kakavjeste, mada mislim da nije kompetentan za mnoge stvari jer je imao dosta neprijatnih situacija tipa pljuvanja u lice i slično. Non stop potencira moje seksualne odnose ne znam treba li da ga pozovem možda da gleda ili da mu pustim neki snimak da mu bude lakše? - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Usledilo je poslednje uključenje za večeras.

Dobro veče, ovde Milica iz Ćuprije. Pozdravila bih sve u studiju, rekla bih da nisu samo oni namučeni, mnogo ima ljudi koji imaki težak život. Ne bih da vređam nikoga zaista, vidim šta one pričaju i šta rade, ali neću vređati nekoga - govorila je gospođa.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde ti je Kenan? - nasmejao se Darko.
On je u Sarajevu, ima neke svoje nove projekte i tome se posvetio. Ja imam obaveze sutra nastupam, na relaciji smo tu smo, svako svojim obavezama, ali sve je okej - reklaje pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde ćete posle emisije? Koji su vaši planovi za dalje? - našalio se voditelj.
Samo da završim sve ove terapije i sve ovo sa zdravljem pa se nadam da ću se vratiti na posao, to mi je neki plan. A li ne opterećujem se, blizu sam penzije - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga