AKTUELNO

Emotivni krah!

Voditelj Bora Santana ugosito je Marka Đedovića koji će kao subjektivan zadrugar postavljati pitanja Milici Kemez o njihovom burnom i turbulentnom odnosu. Đedović je istakao da smatra da su Milica i Bora foliranti i da mnogo glume.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, zbog čega one stvari posle pretresa?
Ja sam neke stvari raskrstila kada sam saznala da on ima neku devojku, da se zaljubila. Ušla sam ovde potpuno drugačija, onakva kakava i jesam, pozitivna i nasmejana. Ja nisam znala za tu devojku, saznala sam od Ermine, molila sam ga da mi kaže da li je to istina, moja tetka je svedok da sam ja imala gušenje, ali ja sam to prihvatila. On kada je ušao u Zadrugu, on se meni kleo da nije imao ništa sa tom devojkom. Ja sam znala da se on video sa njom, ali neka totalno druga priča koju je on meni pričao. Ja sam opet dozvolila sebi da se te emocije probude skroz i da se vežem za njega ovde. U meni se sve skupilo, on vrlo dobro zna šta mi priča i šapuće. Svaki put je to različita priča. Te volim te, te sviđam mu se, te ne, ja sam mu rekla da nisam dobro i da mi ne udara na emocije, on to vrlo dobro zna i svestan je toga, ali me je opet čačkao. I sto puta smo se dogovorili da nemamo kontakt. Jako je ružno što se igrao sa mnom i sa mojim emocijama, ja njemu nisam ništa loše uradila da bi raskinuli, niti sam ga varala, niti me je zanimao neko drugi - ispričala je Kemezova.
Ja želim da budem ono što jesam, nekad i ja preteram. Ne treba da imam toliko kredita, dokle god mi se bude opraštalo, ja ću biti takav, ja bih voleo da postoje kazne za neke uvrede, da se opametimo - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga