AKTUELNO

Nije joj lako!

Milica Kemez došla je u Rajski vrt i pričala sa Drvetom mudrosti o osećanjima prema Bori Santani, a onda mu se i obratila.

Kako se osećaš nakon Borinog izaskla? - pitalo je Drvo.
Tužna sam. Imam osećaj da će biti ljut i da se naravno nećemo videti. Ovo je bio stvari rastanak, svesna sam da je kraj. Navikla sam da je tu. Ne mogu nekako da shvatim, nisam sele da razmišljam jer odmah počnem da plačem. Moram da se fokusiram na sebe makar ovaj jedan dan. Noč pre toga sam prišla da razgovaramo, imama sam intuiciju da će to da se desi. Krivo mi je što smo se svađali tu poslednju noć i što sam plakala. Baš sam ppogubljena - odgvorila je Milica.
On sad sigurno gleda. Šta bi želela da mu kažeš možeš sada? - pitalo je Drvo Milicu.
Rekla bih mu da ovo ne shvata kao neuspeh. Mora da prihvata odgovornost za život. Dosta toga mu je prolazilo na šarm i humor, više nije klinac, mora da bude odgovoran. Želim mu sve sreću, trudiću se da mu oprostim sve od srca, a i on meni. Šaljem mu ogromnu ljubav. Želela sam mu samo dobro, nadam se da će to da shvati. Mora da prihvati da nema 12 godina, da ne može život olako da shvati. Nadam se da neće imati nikakvih problema i da će da se izvini svim ljudima. Nadam se da će njegovi da budu uz njega i pruže mu ljubav i pomoć koja mu je potrebna. Potrudiću se da istinski oprostim jer ja nekad kažem da sam prešla, pa kad dođe situacija prebacim. Nikad mu loše nisam želela, sve što sam radila shvatao je na pogrešan način. Pozdravljam ga puno i nadam se da je dobro - rekla je ona kroz suze.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa kim se družiš od ostalih ukućana koji su sada tu? - glasilo je sledeće pitanje.
Sa Ponijem. Sa Mićom sma okej i sa Paulom. Mogu da se tružim sa njom, smatram das je kvalitetna. To je to. Oni su mi jedini dragi ljudi, istinski. Mića prema kome nisam ispala fer. Paula imale smo sitne svađe, ništa specijalno - rekla je Milica.
Hvala ti. Je l' imaš ti mene nešto da pitaš? - pitalo je Drvo.
Kakva sam ja tebe bila ove sezone? - upitala je Milica.
Ponosan sam na tebe i tvoju iskrenest - odgovorilo je ono.
Hvala tebi i svim ljudima. Osećam se krivom što nisam dala sve od sebe. Vodila sam se srcem, koliko god ljudi pričali da je bolje da se vodiš glavom. Shvatila sam da se tako osećam bolje, koliko god pravila grešaka, nisam neko ko je bio proračunat. Hvala ti na svemu, volim te - dodala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga