AKTUELNO

Krah na pomolu?

Emisija "Pitanja gledalaca" su u toku, a naredno pitanje Milan Milošević postavio je Rialdi Karahasanović.

Ispalo je kao da vidi nešto pozitivno u svemu tome, da će da mi plasira neku priču, a da ga Teodora poznaje bolje nego ja. Predstavio me je kao da sam nebitan lik njemu za život, nego da sam deo prijekta i da će da se pozabaviti sa mnom -
Smatra sam da sve što ovde radim je pogrešno, a kad sam izašao video sam da imam podršku. Kad god da izađem svejedno mi je, ne zanima me to, tad sam bio u eoforiji - objasnio je Kenan Tahirović.
Nije mi jasno da on ima euforiju o podršci rijalitija, da izađe tim povodom, a dopisuje se sa Teodorom o podršci -

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je sad žao što si izgubio veliku ljubav, tvoju bivšu devojku, koja te je očigledno volela i čekala i slala signale - glasilo je naredno pitanje za Kenana koje je pročitao Milan Milošević.
Nije mi žao. Sa devojkom sam bio 4 meseca, sa njom sam 8 meseci konsantno. Hoću da kažem da mi plasman nije bitan - nastavio je Kenan

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina, šta znas o malom princu i signalima - upitao je voditlj Milan Milošević.
Znam samo za tu majicu, on mi je tad rekao da mu je sve jasno i da je pogrešio, tad su i raskinuli, to ga he potreslo. Rekao je da zna kojim putem treba da ide - odgovorila je ona.
Znači sve ono što je meni pričao u prvoj svađi je izgovor - dobacila je Rialda.
Ja nemam veze sa tim znakovima. Ja kažem da znam za tu prvu majicu jer sam ja kupio takvu sliku, torta nema veze sa njom, nije to naš signal - pravdao se Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

On je to ispričao i Ermini i Jovani misici - odbrusila je Rialda.
Sinoć je počeo da me pita jel raskidamo, ja sam rekla jel su te poljuljale usppomene? Ako si jedno pričao, a sad se ispotavilo da je drugo, kako da verujem? Jel neko stvarno očekuje da imam 100% poverenja? Teodora je rekla kako je izvukla iz konteksta, a on je rekao da su razmenili tri poruke. Nisam znala da je ovako tekao razgovor. Vise ne verujem u apsolutno ništa što se njega tiče - dodala je Rialda.
J*be mi se za takmičenje, brojim dane kući da idem - nastavio je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga