AKTUELNO

Svi su emotivni danas.

Nakon reklama, Milan Milošević je pitao Aleksandru Nikolić da ispriča svoj najemotivniji trenutak u Zadruzi.

Mislim da je to najveći trag ostavio na mene, ja se jesam zaljubila u Filipa, i bilo mi je lepoi sa njim. Najviše me je poogodilo to kad me je ostavio zbog Mine i kad me je ponižavao i pričao svašta za moj izgled. Ja sam preispitivala sebe, postala sam odvratna sama sebi. Čak sam ga provocirala namerno, samo da dobijem neku reakciju od njega. Nisam mogla da se pomirim sa tim, da sam ja njega zavolela a on mene ne voli. Mene je pogađalo kad ga vidim srećnim sa nekim - govorila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Tad sam ja proživljavao ono što ona proživljava sada. Kada se vaćarila sa drugima, dok ja kuvam večeru. Meni je stvarno žao, nas dvoje smo sličnih temperamenta, mislim da si hrabra, ali da za sve kriviš mene, a ti si uništila sve. Nikad ti ne zameram ono što je bilo posle nas - rekao je Car.
Da, ja sam kriva za sve. Mene je činilo ispunjenom, to što sam bila sa njim u istom prostoru. Možda sam oprobavala sa nekim drugim, da zaboravim na njega, ali to mi nije uspelo - nastavila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi ste super, svi se volite, a ovamo pu*ite ku*čeve! Svako ko iznese najemotvniju prićču sad, e on će da pobedi! - ubacio se Karić.
Pričam iskreno! Šta tebe briga šta ja pričam?! - vikala je Aleksandra.
Ako ti treba omekšivač za to pranje.. - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da sam trebala da mu kažem ranije, to je moja greška - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga