AKTUELNO

Voditelj Milan Milošević najavio je sledeći prilog.

Zadrugari su u večerašnjoj emisiji "Gledanje snimaka" imali priliku da vide i haos koji je nastao na proslednjoj žurki zbog šifre "Anđela", kada je Maja Marinković urlala na Marka Janjuševića Janjuša jer je pogrešno razumela reči Jelene Pešić. Maja je pokušavala da sakrije osmeh na svom licu dok je gledala klip.

Foto: TV Pink Printscreen

Može da izgleda kako hoće, ja svađu nisam napravio, niti ću da komentarišem, mogu da komentarišu drugi - rekao je odmah Janjuš.
Maja ovde kaže da Janjuš misli o svima sve loše i preti da će da progovori, nasrće na njega. Odakle njoj pravo, kakvi su to odnosi? Ona je ogorčena nešto... Majo, reci istinu, čoveka tovariš, pretiš mu... Onda Janjuš napada mene. Ustani i kaži, šta imaš to da izneseš? - poručio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja reakcija je katastrofa, jako je ružno što sam tako postupila. Ja jesam u tom stanju doživela to kao vid provokacije - pričala je Maja.
Ja sam kriv što sam ovo dozvolio - govorio je Janjuš, a Mića ih je napao i urlao na njih zbog izlaganja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam imao osobu koja me je ovako uhodila, ovo je vidljivo emocija, Janjuš je kriv što je ovo dopustio. Ona se njemu smejala u facu i sada se smeje. Juče je rekla da on 24 časa ne može bez nje - pričao je David.
Ne može se za sve kriviti Maja - rekao je zadrugarima voditelj, a Janjuš je pobesneo i počeo da urla na njega.
Ja sam kriv, ja odgovaram za sve, ja sam dopustio, nema potrebe da se govori više, ja sam kriv i završena priča. Kriv sam i boli me k*rac. Ovde ću da budem do kraja, pa makar patio do kraja za svoje greške. Smatram sebe ponosnim, ma koliko sam pogrešio. Ja sam za sve kriv, ja se uvučem u kožu. Nisam ironičan - nastavio je da besno govori Janjuš nakon bezobrazluka, pokušavajući da prekine priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo deluje kao vađenje - dobacio je Mića.
Kunem se u Krunu, ja sam za sve kriv. Kunem se kada govorim istinu, prave me budalom svi! Ovako mi i treba kada sam debil - zaurlao je Janjuš, pa napustio Belu kuću.
Ovo traje pet meseci, a sada se ponaša kao da je sad palo sa neba - istakao je pevač.
Njih dvoje su sami krivi, on je doveo do toga da mu se ona smeje u facu i konstantno prebacuje na njega. Ako je stavio tačku, zašto dozvoljava dalje? - ispričao je David Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Oboje ste krivi, to je poenta priče. Ako je ovo prijateljstvo, onda je to prijateljstvo bolesno. Pogledajte kakvu priču šaljete - istakao je Mića.
Da, kriv sam što sam dozvolio da toliko priđe, ali za svađe i scene nisam. Kriv sam i kraj, završena priča - nastavljao je Janjuš, dok su ga zadrugari komentarisali.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'