AKTUELNO

Voditelj Milan Milošević najavio je sledeći klip u emisiji "Gledanje snimaka".

Zadrugari su videli flert Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša, koji su komentarisali način na koji ju je on gledao dok je bila u atraktivnom kupaćem kostimu na početku "Zadruge 3", a zatim su pričali o ručku koji će imati kada izađu iz "Zadruge".

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da kažem. To sam prokomentarisala drugi, treći dan kada sam se skinula u beli kupaći kostim. Sunčala sam se, videla sam da se me muškarci skeniraju, bila je cela družina na okupu. To sam rekla, da me ne gleda na način na koji me je gledao u početku - rekla je Maja.
Ovako je svaki dan, flertujemo. Zavozamo. Jesam je gledao, ne kao seksualni objekat, nego, da kažeš onako... To u kupaćem, svi smo komentarisali. Ne samo nju - pravdao se Janjuš.
Ja kriva, a oni komentarišu moje telo - dodala je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Što kaže Ninina mama, preslatki ste - prokomentarisao je Milan.
Ovo izgled kao poziv na s*ks! Maja kao mačka koja vrti repom. Maja tipično ženski, poziv na s*ks. A Janjuš kao njuška, pa pređe na drugu temu. Svi ćute, a svi znaju nešto - dodala je Zorica.
Kroz šalu se kaže gomila stvari pravih. Maja se iznameštala, priznala da ju je gledao kao s*ksualni objekat, ne znam šta se promenilo od početka da je ne gleda više. Ovde je sve jasno. Verovatno je i Takiju ovo simpatično. Sarkastičan sam. Edo je rekao da je ovo klasičan poziv na s*ks i to je to, to je taj poziv na ručak. On je najmerodavniji - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

I mene je jedna tako pozvala na supicu, pa me eto sada tu - dobacio je Edo.

Detaljnije o ovome u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'