AKTUELNO

Voditelj Milan Milošević je nastavio da priča sa zadrugarima o proslavi Uskrsa koju je upriličio Bora Santana.

Ono što je šokiralo sve gledaoce je žestok sukob koji su na Uskrs imali Mina Vrbaški i Mensur AJdarpašić, kada je Vrbaški svojim skandaloznim ponašanjem prepala zadrugare.

Da li je moralo onako? - upitao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Govorila sam reči u besu, mene su pogodile neke njegove reči. On je bio sa ljudima i pričao sa ljudima koje je meni zamerao, zaista me je sramota što moram i da pričam o ovome, što imam takvu temu. Popila sam malo, valjda me i emocije udarile, skupilo mi se sve od početka. Vratila sam se, kao da sam u prvoj sezoni - ispričala je Mina.
Pokazala si da ti je zasmetala naredba Mensurovog brata da se skloni od tebe, ali onda se povela priča da si bila sa njim - dodao je Milan.
Ja zaista njegovog brata ne poznajem, ne bi mi bio problem da to kažem. Povredile su me te reči, da treba da se skloni od mene, da ja nisam jedina na svetu. Majka to što mi je rekla da je dao intervju. Koliko god i štagod se dešava između nas ovde, Mensur i ja smo navikli jedno na drugo, postoji ljubav između nas. Svesna sam kako bi bilo čija porodica komentarisala mene, sigurna sam da niko ne bi bio zadovoljan da im sin ima devojku poput mene. Shvatila sam svaku rečenicu njegovog brata, probao je on to da mi ublaži, ali ja sam svesna - nadovezala se Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si iskoristio poziv kako bi raskinuo sa njom? Ti i Mina se mnogo kontradiktorni. Ti si se pretvorio u "cica macu" od tog poziva - rekao je Milošević.
Ima mnogo situacija, ne zna čovek kako da krene, kako da završi. Blesav sam na jeziku. Krenuću od poziva, moj brat ne zna kako je meni i kako je ovde. On je malo grublje to rekao, ali to nije presudilo da se ja sklonim. Nisam se pretvorio u "cica macu". Sa moje strane je sve iskreno, ne bih ovde ludovao da je drugačije - ispričao je Mensur, koji je zatim priznao da je Minu gledao kao na devojku, a ne na osobu sa kojom bi proveo ceo život, zbog čega ga je Matora napala.
Videćemo kako ćemo napolju, ako bude moglo, moći će... Ako ne, ne. To što se priča za ceo život, mi smo mladi, i dalje se upoznajemo. Ja imam 23 godine, ona 20. Ona treba da izgradi sebe kao ličnost, da zacrta neke ciljeve.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi tako pričao - zamerili su zadrugari.
Šta treba da kažem, da bi vam se svidelo? Imam 23 godine, ne mora da znači da treba da se ženim kad izađem odavde - zaurlao je Mensur.
Ali to si ti govorio - nastavili su zadrugari.
To su bile slatke šale. Ja joj jesam govorio da će mi biti ljubav za ceo život, ne kažem da tu nema istine, ja osećam kao da bih mogao da budem sa njom, ali bolje da se sačeka. Mi smo trenutno u vezi, volimo se, tj. trenutno nismo u vezi, udaljili smo se, ali provodimo vreme da bi nam lakše bilo. Pokušavamo nekako da smirimo, ona je otišla iz kreveta, ja razmišljam o drugim stvarima - istakao je Ajdarpašić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

<
'