AKTUELNO

Voditelj Milan Milošević je najavio sledeći klip u emisiji "Gledanje snimaka", koji je napravio pravi haos na imanju.

Video-prilog koji su zadrugari gledali bio je razgovor u pabu između zadrugara, koji su pričali daje Ermina Pašović zlo i da nije dobra po Gagija Đoganija.

Šta da kažem na ovo. Prvi je Mića govorio da ja treba da budem sa Gagijem, čak je jednom pokušavao da nas spoji... Sada kada je Anabela ušla, on je nanjušio priču, koja god je aktuelna priča on se priključi. Ide mu u koristi da me blati jer sam pokazaala zube. Gagi i ja imamo odnos kakav imamo, možemo da budemo u svađi dva, tri sata... Ako mi je Gagi oprostio, šta ima Mića da se meša. Sada njemu nije jasno što se mi sprdamo posle svih svađa - pričala je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina uvredila si ga na nacionalnoj osnovi, pričala da se drogira, da je sa bivšom uzimao kokain. Ti si dušmanin porodice Đogani! Ali nije kriva ona, kriv je Gagi što je oprostio ovoj budaletini. Ona je bolesna budaletina. Uvela je Đoleta Đoganija u priču. Uvela je tvoju sestru u priču. Sve vas je uvukla u probleme. Sada govori kako ništa ne zamera Gagiju... Pa treba on tebi da zameri, bolesna kobiletino - rekao je Mića.
Reče Mića konobar - uzvratila je Ermina.
Sa ponosom konobar! Šta si ti? D*kaš kerovima k*rac! Budaletina jedna, mala d*kalica kerova - nastavio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se ne zna ko koga kerebeči. Ermina bila sa Banetom, ušla i poljubila se Gagijem. Pa podržavala Tomovića. Pa sve ovo. Da li je normalno da se upoznaš sa nekim na Fejsu i sve ispričaš za dva sata - prokomentarisao je Marko Đedović.
Ermina se bar izvinila, a ova nije nikada, a živela u mojoj kući - odmah je napao Gagi Anabelu.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi se pali na ovakve žene, a posle se kolju - dobacila je Anabela.
I Anabela je rekla da sam Šiptar - nastavio je Đogani.
Sram te bilo, ja sam jedina bila da ne menjaš ime, hteo si da menjaš ime u Dragan. Rekla sam da se ne stidiš svog porekla - otkrila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'