AKTUELNO

Sve izneli na videlo!

Odmah nakon što su skuvali prvu jutarnju kafu, Zorica Marković i Gagi Đogani nastavili su raspravu, koju su sinoć započeli zbog pitanja gledalaca.

Naime, Zorica je dobila pitanje da prokomentariše kakvu je situaciju zatekla u spavaćoj sobi tokom žurke, dok se Luna Đogani jadala Gagiju govoreći mu da ne želi više da živi, zbog čega je denser napravio opštu frku, govoreći da pevačica laže.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si skočio na mene? Napadaš da sam provaljena, šta? Ja diskoteku spomenuo nisam! Ako nisi slušao, slušali su ljudi, niti sam te uvredila, kada si počeo da vičeš da lažem, šta si ti, njihov drveni advokat? Ako me novinar pita, nije me pitao bezveze, znači da me je video u toj situaciji. Šta sam trebala da lažem? Ja sam rekla da si bio grublji malo - odbrusila je Zorica.
Ti si trebala da budeš iskrena, ti si rekla da si čula. TI si mene izvređala maksimalno. Ja sam se poneo sasvim okej prema njoj, ja nisam grub prema njoj, a ja mogu da radim šta hoću. Osetio sam da si stala na stranu Anabele - uzvratio je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

'