AKTUELNO

Danas je isplivalo sve na videlo.

Stefan Karić danas je za crnim stolom priznao da je imao ljubavnu aferu sa Anom Korać, zbog čega je nastao haos na imanju. Osim sa Anom Korać, Karić je imao afere i sa drugim cimerkama, pa je detalje izneo tokom emisije "Gledanje snimaka".

Foto: TV Pink Printscreen

Karić je ovom prilikom za sve okrivio svog oca Osmana Karića, a zatim je spomenuo i preminulu devojku Dijanu Milojković i istakao da je jedino Milica Kemez bila između njega i pokojne misice.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sve je tačno. Ako Osman spominje sve devojke, to je tačno, samo mi potvrdite to. Dajte mi te dokaze. Nemojte polako. Ja nešto što sam rekla, taj neko će skontati. Ja ovde mogu da pričam šta hoće - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se iskreno katastrofalno, nikada ovo u životu nisam uradio. Morao sam... Krenulo je nekim pogrešnim putem. Mislim da David, ako je to znao, trebao da kaže: "Brate, opusti se, ne možeš ti da nas poremetiš". Nisam spavao sa Milicom, imali smo neki odnos. Sa Jelenom sam bio u vezi. Sa Draganom i Majom sam se dopisivao. Draganu znam preko naše drugarice. Što se tiče Lune, videli smo se jednom i ništa nije bilo između nas. Izrevolitiramlo me to spominjanje mog otac, non-stop preko mog ćaleta ide. On je kriv zbog ovoga. Krivim svog oca što je počeo ovu temu. S Milicom sam bio kada sam bio nešto loše sa Dijanom, posle smo sam se pomiro sa Dijanom. Jedina osoba između Dijane i mene je bila Milica - pričao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve sam znala i rekla sam Stefanu: "Bravo i treba da priznaš". Ja sam prva rekla da mi je Stefan bivši dečko i ponosna sam na to. On je fin i kulturan dečko - rekla je Jelena.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: Srđan Kuvekalović

#Zadruga

'