AKTUELNO

Sve izašlo na videlo.

Kao i svake srede i ove noći voditelj Milan Milošević došao je u Belu kuću kako bi zadrugarima preneo sva pitanja koja su zanimala verne gledaoce.

Naredno pitanje ove večeri bilo je upućeno Mensuru Ajdarpašiću, a ono je glasilo: "Kako se osećaš kada Mina peva pesmu za koju je rekla da će biti posvećena Vladimiru Tomoviću."

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam koja je to pesma - rekao je Mensur.
Ja nisam imala pojma da će bilo šta da se izdešava. Ja sam tu pesmu snimala u studiju. "Nikad više ono tvoje, ti i ja, trougao meni ne treba", to ja pevam svaki dan. Ja ne mogu da posvetim nekom pesmu jer sam je snimila pre ulaska ovde, rekla sam da će se to izdešavati nekad sto posto. Rekla sam njemu da ću to njemu da posvetim, ja i on smo završili, ta priča je gotova i ne zanima me. Niti sam to spominjala niti sam pričala bilo kome - navela je Mina.
Sećam se da smo Mina i ja razgovarale dok je Vlada još bio tu o toj pesmi. Ona je rekla da je ćemo je verovatno čuti kad se sto posto Vladimir i ona budu zvanično razišli. Ta priča je podseća na Vladimira - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam obraćao pažnju na to šta ona peva. Ja nisam obratio pažnju da ona peva nešto, ja nisam znao da postoji priča. Ako je pevana ta pesma u mom prisustvu, šta je rađeno, ja ne znam - rekao je Ajdarpašić.
Ja se malo drugačije ponašam, svašta mu kažem u svađi i on meni. Ta pesma je snimljena par sati pre ulaska ovde, nisam mogla nikome da je posvetim. Kad su krenule neke stvari da se događaju, ja sam rekla da će njemu biti posvećeno - rekla je Mina.
Mene savršeno boli k*rac, ne interesuje me - zaključio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'