AKTUELNO

Sve isplivalo na videlo!

Zadrugari su imali priliku da pogledaju u emisiji ,,Gledanje snimaka" i video-prilog razgovora Marije Kulić i Gagija Đoganija, tokom kog su pričali o emocijama Ive Grgurić prema Stefanu Kariću. Marija je tvrdila da Iva glumi emocije prema Kariću, a nakon što je zadrugar raskinuo sa njom, Grgurićeva je odlučila da će zbog imidža ostati slobodna do kraja rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

To je moje legitimno pravo da li ću ja biti slobodna ili ne, ne znam zašto se Marija meša, da li ja ovde imam neki izbor? - pričala je Iva.
Glumiš žrtvu, svima je to jasno! Ako si počela da se zezaš sa Filipom, ako si na žurki počela da praviš neku priču sa Gagijem. Ja ću večeras da iznesem svoju priču na nominacijama, ali smatram da je priča sa Stefanom završena. Sada, ako se ti budeš upustila u neki odnos sa muškarcem, mi možemo da pomislimo. Ako Luna ima 22, ne može da ide sa devojkama koje su mlađe od njegove ćerke - odbrusila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi može da bude idealan dečko, ali ja na njega gledam kao na prijatelja - pravdala se Grgurićeva.
Ja sam rekao da lepo izgleda, ali nisam rekao da bih bio sa njom - rekao je Gagi.
Čini mi se da Stefan i dalje pati za svojom pokojnom devojkom, često smo on i ja razgovarali na tu temu, i mislim da su se oni desili u pogrešno vreme. Iva kao devojka je vrlo koketna, fletuje ovde i sa muškarcima, hoće i da igra, takvu devojku može da ima samo stabilan muškarac - rekao je Mirko Gavrić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'