AKTUELNO

Marija je ponosna na svoju ćerku jer se drži na distanci od Zole.

Dok je Marija Kulić bila odsutna iz Bele kuće, ona je imala priliku da nekoliko dana posmatra odnos svoje ćerke Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Marija je istakla da je ponosna na svoju naslednicu jer je prekinula odnos sa di-džejem.

Ja sam prezadovoljna njenim ponašanjem. Neka jednom u životu bude istrajna i pokaže svoje dostojanstvo. Zola je pokazao sve najgore. On je želeo nju da ošteti novčano za kratko vreme. On hoće da ona potroši i svoj i njegov honorar. On hoće da je odvede u Bosnu. Kod njih dvoje je u pitanju samo strast, tu nema ljubavi. Ona je kategorična, ali ona je meni rekla da neće da se pomiri sa njim. Miljani je krivo što je sve ovo sebi dozvolila. On je hteo nju da prevari i da je iskoristi, ali desio se preokret - pričala je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Marija je bila inicijator potpisivanja tog ugovora. Ona sada namerno ustaje da ona nema ništa sa tim. Toj ženi su samo pare u glavi, Miljana nije takva osoba - pričao je Zola
Ja bih bila najsrećnija da se njih više ovde ne gledaju. Tom čoveku su samo potrebne pare, on gleda samo korist - nastavljala je Marija.
Ja neću ovde nikome dozvoliti da od mene pravi debila i jadnika. Ja nemam potrebu da se pomirim sa njom - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

'