AKTUELNO

Jeremić joj rekao da će pokušati da se drži na distanci od nje.

Atmosfera na večerašnjoj žurki na kojoj su zadrugare zabavljali Katarina Grujić i Milan Mitrović je bila na zavidnom nivou. U jednom trenutku su se Luna Đogani i Lazar Jeremić osamili i pričali o svom odnosu.

Naime, Jera je pokazao od prvog dana simpatije prema Luni, ali zbog toga što je uvideo da ona nije prebolela svog bivšeg dečka Slobu Radanovića, on pokušava da se distancira od nje.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si devojka mnogo slična meni. Ti kada hoćeš nešto ti mnogo ubaciš emocije i budeš iskrena u tome, kao i ja. Ja se s*ebem, kao i ti. Kada budeš našla pravu osobu koja će isto dati od sebe, ti ćeš biti najsrećnija devojka ili buduća žena nekome. Ja sam tebe gledao godinu dana pre nego što sam ušao ovde. Ja sam pokušao da te držim na distanci, i da te gledam drugim očima, jer znam šta si rekla. Ja tebe gledam kao druga - rekao je Jeremić blogerki.
Nemoj da lažeš, kakvog druga? - rekla je Đoganijeva kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

Prvih peta dana te nisam... Ja da sam proveo pet dana sa tobom, ja bih se sa tobom poljubio 9765. Mi bi se voleli kao da smo u vezi tri godine, jer smo takvi. Najveći proglem je što ti ja ne razmišljamno. Ti i jas smo dava debila, dva invalida, idemo sve emocijama i srcem. Ja sam isključio emocije. Da sam ja imao odnos sa tobom, kao što sad imam, drugarski, ja bih se zaljubio u tebe. Do tada je bilo "ćao, ćao" jer da je to bilo u tim trenucima, ja bih se zaljubio, ali pošto nije bilo, zbližio sam se sa njom i je*i ga - objašnjavao je Jera.
Da li ti sa mnom možeš da budeš drug - Upitala ga je Luna.
Da, ali da budemo na nekoj distanci - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Ja stvarno neću da ti dajem neku nadu. Ti si meni drag. Ja volim da te zagrlim, ali ne želim da ti dam lažnu nadu. Ja neću ovde ni sa kim da se muvam, još uvek patim za onim debilom (Slobom). Dečko koga sam najviše volela, izdao me je, prodao kao kera - objasnila mu je Luna.
Ja sanjam da upoznam devojku poput tebe, jer si mnogo slična meni - zaključio je Lazar.

Pročitajte još: JA SAM UMRLA OTKAKO JE DARKO LAZIĆ OTIŠAO! Miljana i dalje ima osećanja prema pevaču, Luna je tešila: Tako bi meni bilo da je ušao Sloba! (VIDEO)

Nakon toga se Lazar osvrnuo na odnos koji ima sa Natašom Moskvom, a kako je sve izgledalo pogledajte u narednom video-snimku.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'