AKTUELNO

Ponosna je na svoju ćerku i unuku, što je dokazala novom objavom na internetu.

Maja Odžaklijevska nedavno je smogla snage i javno progovorila o svom sedmogodišnjem unuku Luki, koji boluje od autizma.

Foto: TvPink Printscreen

- Prve dve godine govorio je one prve reči koje dete izgovara: mama, tata, baba. A sad više ne govori. On već pet godina ćuti. Doduše, peva i izgovara neke slogove, ali to je sve. Mislim da je došao period da se njemu, uz pomoć svih ovih ljudi kojima smo se obratili, pomogne na adekvatan način i da dete progovori. Inače, sve razume - izjavila je Maja tada u svojoj emotivnoj ispovesti, što je raznežilo mnoge.

Pevačica je danas ponosna na svoju ćerku, Lukinu majku, na sve što je u životu postigla i sa čime je uspela da se izbori, a danas je bio idealan trenutak da joj poželi ostvarenje svih želj, budući da je napunila 33 godine.

Foto: Printscreen Youtube

- Na današnji dan, pre 33 godine, rodila sam svoju prvu princezu... Srećo majkina, zelim ti lahor od života, budne snove, nebo samopouzdanja, čarobne trenutke i treptaje duše sa Lukom! Neizmerno te volim - napisala je ponosna majka i baka na Fejsbuku.

Foto: Printscreen Instagram

Pink.rs

#Maja Odžaklijevska

#pevačica

'