AKTUELNO

Ponosna je na svoju ćerku, jer je smogla snage da se bori za život svog sina.

Urednik portala Pink.rs i voditelj Darko Tanasijević u večerašnjoj specijalnoj emisiji ugostio je bivšu zadrugarku Draganu Mitar, koja je odlučila da javno progovori o nasilju u porodici i oduzimanju deteta od strane još uvek zakonitog supruga Siniše Dragutinovića. Darko je takođe i prvi put uradio ekskluzivni intervju sa Draganinom majkom, Jadrankom, koja je otkrila detalje odnosa svoje ćerke i Siniše.

Foto: TvPink Printscreen

Zamislite samo to da nekog ošamariš. Ja ne znam ko bi mogao da trpi udaranje, najveća greška je što je krila to. Jovan sada ima četiri godine i svestane je svega. Jovan je bio zaključan u kupatilu, kad je poslednji put izvršio nasilje nad Draganom. Ja više sa njim ne komuniciram! Njegova dvoličnost da je podržava, a protivio se svemu. Sve za šta je smatrao da nije u redu, a ovamo kao podržava, to je Siniša. On ovo što hoće starateljstvo, on je to radio i sa drugom decom. Da je on podobniji roditelj od Dragane? To je stvarno smešno! Ponosna sam na nju, jer je sve sama odradila, uradila i rešila. Smogla je snage da reši sve, verujte, ja ne bih imala snage. Malo se ona i izgubila, zbog komentara i predrasuda, volela bih da vidim koja je ta mlada devojka koja ne bi volela da joj dečko kupi auto, nego samo sladoled. Ona mora da bude zdrava i psihički i fizički. Ona je hormonski disbalans doživela, gde se ugojila, ovo što je smogla snage, ja sam toliko ponosna na nju - ispričala je Jadranka.
Čim primete prve simptome, poručila bih da ne dozvole da ne dođu do još većih problema. Zbog svega ovoga što je Dragana rekla, tu smo tek saznali neke stvari, za koje nismo znali - poslala je poruku svim žrtvama nasilja za kraj Draganina majka.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

O. B.

#Dragana Mitar

'