AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta čuje!

Sedma sila stigla je spremna u studio kako bi emisija ,,Pitanja novinara" mogla da počne, ali je već na samom početku krenulo turbulentno, jer se odmah potegla tema o raskidu Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Luna je u razgovoru sa novinarom Darkom Tanasijevićem otkrila kako se oseća, ali nije sakrila da je sigurna da je Marko nikada nije ni voleo. Darko je povodom toga upitao Miljkovića da li je iznenađen njenim izlaganjem i priznanjem da oseća prazninu, a zbog njegovog odgovora došlo je do žestoke svađe između njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si očekivao Lunino priznanje da je ona prazna? - glasilo je pitanje.
Okej, poštujem ja to, ali ne treba da prebacuje priču na mene kako je ne volim. Ja nju volim i tu nema priče. Ona priča kako sam ja nezadovoljan, kako se danima ponašam ovako i onako. Jednostavno, treba da rešimo to kao ljudi i doviđenja prijatno, a ne da laže, maže i uvija - rekao je Marko.

U nastavku, novinar ga je podsetio na intervju sa Ognjenom Amidžićem gde je otkrio da Luna glumi, pa obrazložio zbog čega je to izjavio.

U razgovoru sa Ognjenom si rekao da je to neki vid Lunine glume. Na šta si tačno mislio i da li misliš da ona glumi i da nije iskrena kada je pokazivanje njenih emocija i stava u pitanju? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je bila svadba izgovorio sam ,,Puši ku*ac". Bila je ista situacija sada kao i na svadbi! Na kraju sam rekao šta sam rekao, ona je tada došla i izvinjava mi se, a sinoć sam samo rekao ,,p", a ona mi kaže da sam je povredio. To je klasična gluma i laž! To što radi nema veze s mozgom! Rekao sam da mi se ne obraća 24h i još nije prošlo. Prvi put je nije povredilo, došla je sa osmehom, a sinoć je, zaboga, mnogo povredilo, teško joj je palo. Trebala je da mi kaže kako stoje stvari. Ne vidi budućnost, okej, ne voli me, okej, završeno, okej - objašnjavao je Marko.
O sebi govoriš! Ko si ti?! Ko si?! Koga ti voliš sem sebe! Da li sam ja spomenula raskid?! - počela je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ravnodušna si i ne voliš me! Da li smo završili?! - pitao je Marko.
Praviš svađu pred kraj, jer me ne vidiš pored sebe! Nemaš mu*a da to kažeš! Ti si se udaljio od mene! - odbrusio joj je Marko.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'