AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta čuje!

Sanja Stanković bila je još jedna od onih koja se našla na stubu srama zbog informacije koja je procurila u javnosti, a to je saznanje da se bavila prostitucijom i da je makrou Mihajlu Maksimoviću bila jedna od omiljenih devojaka.

Voditelj Milan Milošević ju je u emisiji ,,Pretres nedelje" upitao da li može da otkrije sve o tim spekulacijama, a ona je do kraja negirala te navode.

Meni samo nije jasno otkud Dejan u celoj toj priči, ja tog Mihajla nikad nisam videla! Ja sam bila u vezi dve godine. Hoću dokaz gde i šta, otići ću i da dam izjavu! - rekla je Sanja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Međutim, voditelj je podsetio zadrugare da je i Marko Miljković u prethodnoj sezoni rekao da je ona prostitutka, a onda je odlučio da se ogradi i prizna da je to otkrio u naletu besa.

Ove godine nemamo konflikt, šta sam rekao prošle godine, rekao sam. Ne znam šta bih dodao. Sa njima ne želim konflikt. Prošle godine je bila priča da sam joj pisao, nije bila priča o se*su. Samo sam hteo da je isprovociram, pomenuo sam tih 250 evra u svađi. Shvatam težinu tih reči i mislim da je to otišlo predaleko kada krenu imena da se pominju. Ako je istina. Ja započeo tu priču nisam, ovde se svašta priča i uvaljuje ljudima. Ne želim nikome da dokazujem ni da li je istina ili laž - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Nju je Marko i te kako nazivao ku*vom i imao je tvrdnje za to! - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Mučno mi je više da slušam o prostituciji! Ljudi se bave ozbiljnim stvarima i sve je predaleko otišlo! Nervira me što je Marko nešto pominjao, ovo se ne završava lako. Ide se na sud, zatvor, nastaju problemi! Krivo mi je što se non - stop potencira kao da je Marko jedini to pričao - rekla je Luna.

Kako je to izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Sanja Stanković

'