AKTUELNO

Blogerka nije mogla da veruje šta čuje!

Milan Milošević postavio je pitanje Lepom Mići sinoć za vreme igre istine, a novinar je želeo da čuje šta Mića misli o odnosu Slobodana Radanovića, Lune Đogani i Kristine Kockar nakon najnovijih dešavanja.

Foto: RTV Pink

Podsetimo, u četvrtak veče zadrugarima su pušteni snimci na kojima Slobodan ljubi Kristinu i sa svojom suprugom priča o bebi. To je veoma teško palo Luni Đogani koja se u toku noći žestoko svađala sa Radanovićem, prvo na farmi, a zatim i u dvorištu. Tom priliko Sloba je opsovao Luni majku, zbog čega se noćas izvinjavao.

Foto: RTV Pink

Lepi Mića izjavio je kako su ovo troje zadrugara u centru pažnje mesecima, dok je Milan kasnije dodao i kako je uhvatio Slobodana Radanovića u laži. U nastavku je Lepi Mića postavio pitanje Kristini Kockar koja je ušla u novu svađu sa mužem. Miću je zanimalo šta su Sloba i Kija pričali iza Škode u dvorištu.

Foto: RTV Pink

Ti lažeš i mnoge osobe znaju da lažeš i ti sam znaš da lažeš! Prekini! Treba da gradiš karijeru! Nemoj da lažeš! Ljudi znaju šta lažeš! Mi smo pričali o svemu tome za roditelje. On je meni rekao da će učiniti da bude sve kao pre. Pa mi je rekao: "Molim te, to mi je najvažnije za roditelje", sa suzom u očima si rekao Slobodane! Ti kada lažeš, ti mene non-stop prekidaš! Imaš deset dana, pričaj šta god hoćeš! Peri se! - rekla je Kristina.

Foto: RTV Pink

Pitao si me: "Kako ti je bilo sa Andrijom", ja sam ti rekla: "Čudno", a ja sam tebe pitala: "Kako je tebi?", a ti si mi rekao: "Imali smo s*ks, samo da bi ga imali", to nisi rekao? Ajde zakuni se u majku! Jao jadni tvoji roditelji pored tebe! Znaš da lažeš! Ja znam šta će da bude kada izađemo. Ja se kunem u sve najrođenije i u ono što nisam rodila da si rekao to! Da, ljubili smo se dva puta! Kada izađemo možeš samo sa mojim advokatom da pričaš! Znaš šta će biti napolju? Ti ćeš doći i moliti, a drugo što ćeš me pitati: "Što si morala to da kažeš?" - dodala je Kija.

Foto: RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan u nastavku ovog teksta. Posle samo nekoliko minuta, Sloba se posvađao i sa suprugom Kristinom Kockar i sa devojkom Lunom Đogani.

Autor: S. K.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'