AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta čuje!

Mnogi zadrugari zamerili su Lazaru Čoliću Zoli na njegovom ponašanju, a sve zbog toga što je odlučio da bojkotuje emisije, jer je izgubio dva nedeljna honora zbog nepoštovanja pravila Zadruge. Jedno od njih bilo je ustajanje u kasne sate, iako je svima poznato da ih Veliki šef budi svakog jutra u dobro poznatom terminu.

Zbog toga je i Miljana Kulić bila neaktivna tokom čitavog dana, a onda je primetila ko je od zadrugara iskoristio njenu odsutnost da se istakne za stolom i dao sve od sebe da privuče pažnju gledalaca.

Marija nikad manje nije volela Zolu nego sad! Ona je pričala bezveze, ona je vaš najveći problem. Ja sam rekao da je Miljana ovoga puta bila za sve u pravu, kome se ti suprotstavljaš, šta hoćeš?! - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako nekog voliš i ako se boriš za dvoje, ima da ustaneš čim čuješ muziku! On ovde ne može da isteruje pravdu! Ljudi cvetaju otkad nisam u programu, Dalila ceo dan peva, raduje se! Oni su ljubomorni! - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš da shvatiš jednu stvar, ovo nikud ne vodi. Šta te briga šta drugi pričaju? Zašto se ne igrate? - pitao se Vladimir.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'