AKTUELNO

Svi su videli kako je Jeremić tugovao.

Kao i svakog četvrtka uveče gledaoci omiljenog rijalitija na ovim prostorima "Zadruga 2" mogu da uživaju u emisiji "Gledanje snimaka".

U narednom snimku prikazana je reakcija Lazara Jeremića na svađu sa Anom Korać i Davidom Dragojevićem. Jeremić je u snimku tužan šetao imanjem jer više ne razgovara sa svojim prijateljima, dok su se oni zabavljali u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je gledao snimak Lazar je ponovo umalo zaplakao, dok su Ana i David vrištali od smeha.

Foto: TvPink Printscreen

Baš sam bio tužan zbog svega što se dešavalo. Ok, jeste to odvratno i nije u redu što sam uradio. Oni su smatrali da sam ih izdao. Bilo mi je teško i bio sam tužan - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam umrla od smeha. Lazar je pokazao neku bolesnu emociju prema Davidu, nije mi jasno da li je to zaljubljenost, fanatizam, ne znam šta je to, ja ovo u životu nisam videla. Ovo je kao Romeo i Julija, to je zabranjena ljubav - dobacila je Aleksandra Subotić.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ovo bio kao neki film. Ali to što Aleksandra govori da je Lazar zaljubljen, to nema veze sa tim. Anu je povredilo to što je on rekao, mi smo se svađali, Ana je plakala, Lazar je posle otišao. Mi smo se sporečkali zbog toga. Trebalo je da nam kaže i to što je prećutao za Aleksandru. Lazar je drugačiji, on je rekao da tako reaguje, on mi je pričao kako se ponaša i sa svojom porodicom. Zatvoren je. Jednostavno sa nama ima taj odnos, delili smo parče hleba, zna dosta o meni, zna i o Ani, nismo se razdvajali. I onda kad je shvatio da je pogrešio, znao je. On je sam kriv za sve to. Nije trebalo da priča sa drugim ljudima. On mene gleda samo bratski, da sam ja primetio nešto drugo, ja bih se udaljio. Njega je tad bilo sramota svega i zbog toga je tako reagovao, ali sam je kriv. Niko ga ne bi odbacio. Ja sam se distancirao, mislim da to nije trebalo da radi. Njega je možda povredilo to što sam Brendonu nešto ponudio, ali nisam prvo njega - naveo je David.

Foto: TvPink Printscreen

Sanja mi je sada rekla: "Ovako si i ti". Neću da kažem da je Lazar zaljubljen, ali da se ponaša čudno i da ima neku emociju, ima sigurno. Tako sam stvarno i ja sa Sanjom kad ona mene nije primećivala. Meni nije normalno da se tako ponaša sa drugom. Meni se oni ne ponašaju kao dva druga. U stvari, David ništa - zaključila je Jovana Tomić Matora.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: BORA OTVORENO PRIZNAO SVOJE EMOCIJE PREMA DOROTEI, pa on i Marko Marković otkrili sa kojim zadrugarkama bi bili imali S*KS! (VIDEO)

David je jednom plakao zbog svoje ljubavi, Aleksandre, tada u pabu, a Lazar je plakao za Davidom. Ovo je opsesija. David provodi vreme sa Anom, ti si im samo potrčko. On se od nje ne razdvaja, ali od tebe da. Ja sa Borom provodim 18 sati dnevno, pa me boli k*rac za njega - naveo je Lepi Mića.
Ja se tako ponašam! Otkud vi znate zbog čega sam ja plakao? Bilo mi je krivo, i bilo bi mi isto zbog bilo koga. Ja nemam takva prijateljstva napolju - rekao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević je pitao Jeremića kako je tako dobar prijatelj sa Davidom, a nije mu rekao da je imao s*ks sa njegovom verenicom.

To je bilo pre svega toga, ona njega nije ni poznavala tada - naveo je Lazar.
Lazar se oseća kao ostavljena devojka, daće sve za Davidovu ljubav. Prvi put u životu ti meni daješ razlog da sumnjam u tvoju s*ksualnost, Davide. Tebi je normalno da neki dečko plače zbog tebe - upitala je Aleksandra, ali Dragojević joj nije dao odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam njega gledao kao prijatelja... Ja sam rekao Ani da ga pozove na rođendan zbog svega što smo prošli, red je - naveo je Dragojević.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'