AKTUELNO

Svi su ostali u šoku kad su videli na šta je Marijana spremna da bi privukla pažnju.

U Zadruzi je došlo do sukoba mišljenja među pojedinim takmičarima, a niko nije očekivao da će se nakon izlaganja Lazara Čolića Zole oglasiti i Marijana Zonjić kako bi izazvala burne reakcije svojim komentarima.

Naime, Zola je naveo Marijanu kao jednu od onih koje su najumišljenije u Beloj kući, na šta mu je ona žestoko uzvratila, gde su pale i teške reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si ovde ušla prva i mene si napala! A, imali smo super odnos! Spustila si se na neki nivo... - rekao je Zola.

Marija Kulić je, povrh svega, odlučila da odbrani svog zeta pa ju je napala i udarila na njen moral i dostojanstvo, a ona je samoživo i bez dlake na jeziku počela da izgovara niz pogrdnih reči zbog kojih su svi ostali zgroženi.

Moj drug Mladen se hvalio kako te je*ao, šta je problem?! - počela je Marijana.
Tebe je*ao ko je stigao! Ti si najveća rijaliti ku*va, gledaj malo sebe! - rekla je Marija.
Ti gledaj svoju ćerku bolesnicu! Je*ala se u svakom rijalitiju! - rekla je Marjiana.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić se takođe uključila u raspravu što je bilo i neminovno, pa je spomenula Staniju Dobrojević i otkrila zbog čega se Marijana zapravo družila sa njom.

Slušaj šta ti kaže! Ona se družila sa Stanijom, jer je mislila da će da je podvodi za pre, to joj je bio cilj! - rekla je Miljana.
Ja sam te branio kad su te svi napadali! Šta sad izgovaraš! Mene spominješ u svađama, hoćeš da budeš bitna preko toga što sam ti ja poslao poruku! Posle ka*anja u zatvoru si se vratila ovde da plačeš u prošloj sezoni! - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Marš! Idi ka*aj svoju majku! Majku svoju! - uzvratila mu je Marijana.
Tebe zovu ovde da budeš ku*va i da se je*eš sa svima, ajde bre. Šta si radila sa Adamom, cela Crna Gora ti se smeje, bre - rekla je Marija.

Autor: K.R.

#Zadruga

'