AKTUELNO

Pantovićevoj se nije svidelo ono što priča njena ćerka.

Učesnici najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge 2" večeras odgovaraju na sva pitanja verne publike, koja bez daha prati sva dešavanja u Beloj kući.

Naredno pitanje bilo je za Jovanu Tomić Matoru.

Napala si Staniju zato što je jela ruksu salatu iz činije, nismo primetili da si sa istim žarom napala Aleksu. Ljuba je takođe lizala prste i mazala tortu, kao što je i na "Farmi" jela meso iz supe, a ni nju nisi tako napala - bilo je pitanje za Matoru.

Foto: TvPink Printscreen

Odvratno za Ljubu, gadim se na takve stvari. Nisam to videla za Ljubu. Jedino što sam se ogrešila o Staniju, rekla sam da ništa nije radila za svadbu, a zavijala je sarme - rekla je Tomićeva.
Ja nikad nisam jela meso iz supe, ja sam odvajala meso rukama i to meso sam davala da ide u supu. Ako to nekome smeta ja ću neku drugu veštinu skidanja mesa sa kostiju da smislim. Smešno mi je što ti gledoci ne pitaju nešto mene. Sada ću da sledim njen primer i da jedem jednom kašikom sve - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŽELIM TI SVU SREĆU SA MARKOM: Sloba uputio Luni poruku koja će mnoge OSTAVITI U ČUDU, pa joj spomenuo i decu! (VIDEO)

Meni su one iste. Sada se one takmiče ko je manje loš - zaključila je Aleksandra Subotić.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'