AKTUELNO

Takmičari nisu imali komentar zbog svega što su videli.

Voditeljka Rada Radenović imala je veliko iznenađenje za sve zadrugare, pa je tim povodom posetila Belu kuću kako bi im nešto saopštila.

Takmičari su se neizmerno obradovali nakon vesti da će svi moći da pogledaju svoje ljubavne klipove i fotografije koje su za njih pripremili njihovi fanovi.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je došao red na Saru Reljić i Vladana Vojnovića Vojketa, oni su sa osmehom pogledali sve, a ono što se moglo zaključiti jeste da oni do sada nisu imali ni jednu neprijatnu situaciju.

Hvala ljudima koji su ovo napravili, kul izgleda skroz. Samo da se uživa i da se zeza i sve će ići kul u životu - rekao je ukratko Vojke.

Foto: TvPink Printscreen

Svaka čast ko god da je ovo napravio. Ovo je pesma koju sam ja njemu pevušila. Prerano mi je bilo da mu kažem da ga volim, jer sam inače zatvorena osoba, pa sam mu pevušila ovu pesmu. Kod nas je samo muzika i veselo i spavanje - rekla je Sara koja se mnogo obradovala zbog svega.

Foto: TvPink Printscreen

Takmičari nisu imali kritike na račun njihove veze i način na koji je oni prikazuju, a kako biste i vi prokomentarisali ovo pogledajte detaljno u nastavku.

K.Ristić

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'