AKTUELNO

Đoganijeva je istakla da nije identična situacija.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Bane Čolak je upitao Marka Miljkovića kako je došlo do pomirenja njega i Lune Đogani, jer su prethodno jedno drugome izgovorili gnusne uvrede.

Ti znaš da se ja nisam mešao u vašu vezu, ali iskreno me zanima kako je došlo do pomirenja između tebe i Lune posle svih stvari koje ste jedno drugom izgovorili - upitao je Bane Marka Miljkovića.

Foto: TvPink Printscreen

Nismo mi konkretno rekli da raskidamo. To je bilo sa njene strane, to ja nisam znao, ja to nisam smatrao raskidom, već svađom koju treba da rešimo. Bilo je tu pogleda sa moje i sa njene strane. Ja sam zadremao u krevetu u tom trenutku se ona pojavila i popričali smo kao ljudi - rekao je Marko.
Mi ne znamo šta radimo, mi nismo srećni kada nismo zajedno. Ja ne znam šta bih rekla mami i tati, ali ja njega volim. Kad nisam sa njim, na sve sam ljuta. Što kaže Ognjen: "Ne mogu sa njim, ne mogu bez njega" - dodala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

To je ista tvoja rečenica kao sa Slobom, to tvoje: "Ne mogu sa njim, ne mogu bez njega" - podsetio je Bane Lunu, dok je ona tvrdila da je situacija drugačija.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'