AKTUELNO

Blogerka je istakla da neće više kriviti Miljkovića zbog nedostatka pažnje.

Kao i svake subote, zadrugari u emisiji ,,Pitanja novinara" izloženi su intrigantnim pitanjima predstavnika sedme sile. Stanari Bele kuće u strahu su da se njihove najtamnije tajne ne otkriju.

Pitanje koje je Lunu Đogani nateralo da se vrati u prošlost bilo je ponovo u vezi sa Markom Miljkovićem. Naime, pre nego što su ušli u ljubavnu romansu, Miljković je tvrdio da je Đoganijeva nezrela da bi bila sa njim u vezi, pa je predstavnike sedme sile zanimalo Lunino mišljenje sad iz ove perspektive.

Foto: TvPink Printscreen

Baš sam sinoć pričala sa Ljubom i o tome. Naravno da ljubav nije samo da mi kažeš "volim te", ali je bitno da mi pokažeš. Ali jednostavno sam ko to voli i to zahtevam od osobe sa kojom sam u vezi. I ako mi ne kaže jedan dan da me voli, ja odmah pomislim da nešto ne valja. Nesigurna sam postala vremenom u sebe. Ja to od njega ne očekujem, to sam mu danas rekla, kada sam malo razmislila o svemu, ne mora da mi govori to, samo mi je bitno da bude uz mene. Problem je u meni, ne u njemu - obrazložila je Luna.

Zatim je usledilo još jedno pitanje za blogerku. Budući da je pre samo nekoliko dana Miki Đuričić Lunu nazvao nesrećnom devojkom, Đoganijeva je to demantovala, jer je sve vreme bila ozarena.

Jesam, stvarno sam srećna. Ja sam tek juče i preključe kada nismo bili zajedno, shvatila da kada pogledam sebe u ogledalo, bleda, sanjam gluposti, kažem sebi šta sam uradila ovo. Svi u kući tačno vide kad sam sa Markom, kad nisam. Ja sam srećna kada sam pored njega i kad ćutim, ja sam srećna. Meni oči cakle, ušuškana sam pored njega. Moje lice sve govori uvek - izjavila je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Lune, i Marko je ustao kako bi prokomentarisao zrelost njegove devojke, te je sve iznenadio odgovorom.

Luna je na dobrom putu da bude onakva kakva bih voleo da bude. Što se tiče tog "volim te", ja sam osoba koja više to pokazuje. Ali ove nedelje možda jeste nedostajalo malo moje pažnje, ali i njenog razumevanja - ispričao je Marko.

PROČITAJTE JOŠ: BANE ČOLAK, SKROZ KRAJ, NI POGLED: Vladimir zapretio Staniji, pa joj spomenuo ove sportiste, ona nije ZNALA ŠTA JU JE SNAŠLO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'