AKTUELNO

Momci su se odmah bacili na osmišljavanje rešenja.

Drvo mudrosti pozvalo je zadrugare u Rajski vrt, pa im saopštio da za njih ima specijalan zadatak za koji će morati svojski da se potrude.

Miki Đuričić, Marko Miljkoivć, Marko Marković, Vladimir Todorović, David Dragojević, Bora Santana i Lazar Čolić Zola su imali zadatak da svoje nežnije polovine iznenade jednim jestom.

Zdravo momci, šta mislite momci, šta je to što vas spaja - upitalo ih je Drvo, na šta su mu zadrugari jednoglasno odgovorili da su to njihove emotivne parnterke.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: Zlata objasnila sve o konfliktu sa Karađorđem, PA OTKRILA DA ZNA KO STOJI IZA PRIČA DA JE IMALA NEŠTO SA VLADIMIROM TOMOVIĆEM! (VIDEO)

Hajde da kažemo da svi imate neke partnerke. Momci, potrebno je da za sovje partnerke osmislite neku tačku, kojom biste ih zaveli. A na kraju svi zajedno možete da izvedete nešto za njih - objasnilo im je Drvo kakad ih zadatak čeka.

Ali to nije sve, jer je Drvo saopštilo i kada umetničke tačke trebaju biti spremne.

Foto: TvPink

Odmah večeras ćete to smisliti i izvesti - izjavilo je Drvo.

Ukoliko zadatak bude uspešan, Drvo mudrosti reklo je da će nagrada biti nešto što će moći da poklone svojim izabranicama. Oni su za svega nekoliko minuta osmislili tačku kojom će izjaviti ljubav svojim devojkama, pa se brže-bolje uputili ka njima.

Kako je sve ovo izgoledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'