AKTUELNO

Drvo mudrosti rešilo je da na pravi način nagradi momke koji su ispunili zadatak.

Drvo mudrosti pozvalo je zadrugare koji su sinoć dobili specijalan zadatak da uz malu tačku osvoje svoju lepšu polovinu, što su oni i uradili i to i više nego uspešno.

U Rajskom vrtu obećano im je da ukoliko uspešno obave svoj zadatak, dobiće bogatu nagradu koju će moći da podele svojim izabranicama.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: Ljubi se obratio DEČKO IZ ŠVEDSKE: Čim ga je videla i čula šta joj je rekao, suze su joj odmah krenule niz lice! (VIDEO)

Dobro veče romantičari, prelepo ste sinoć organizovali sve ono, moram da priznam. Nisam ni znao da u vama čuče romantične duše - započelo je Drvo govor.

Foto: TvPink

U jednom trenutku Drvo mudrosti prepričavalo je sa takmičarima dešavanja u Zadruzi, a potom je saopštio da se pokloni nalaze iza njega, te su momčadija pojurili da za svoje drage uzmu poklone. One su dobile sve ono što im je potrebno za normalno funkcionisanje u Beloj kući, a to su slatkiši i kozmetika.

Ovo im je trebalo ovde, hvala ti Drvo na ovim poklonima - izjavio je Miki Đuričić, dok su se ostali momci složili sa njim.

Foto: TvPink

Foto: TvPink

U video-prilozigu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O .B.

#Zadruga 2

'