AKTUELNO

Nisu se nadali ovome, kada su čuli šta će morati da urade, odmah su pohitali.

Veliki šef poslao je pismo kojim je zahtevao da zadrugari naprave dva tima, a potom izaberu vođe timova. Kada su to uradili, ovonedeljni vođa, Miljana Kulić podelila je takmičare u dve grupe, a kao vođe je postavila Savu Perovića i Jelenu Krunić .

Foto: TvPink

Stiglo je još jedno pismo u kom je bilo opisano šta takmičari dobrovoljci treba da urade ne bi li osvojili vrednu nagradu u prazničnom duhu.

Foto: TvPink

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA MITAR NE MOŽE DA DOĐE SEBI OD ŠOKA: Pitali su Pavla da li bi i sa kim otpočeo LJUBAVNU VEZU u Zadruzi, evo šta je rekao! (VIDEO)

Dragi zadrugari, sada je već krajne vreme da odabrani zadrugari, ali i njihovi timovi čuju o kakvom izazovu je reč. Svakom od dva odabrana zadrugara šaljemo po 2.000 dinara, oni će sa svojim timovima otići u kazino. I slučajte sada pažljivo! Odabrani zadruga imaju 45 minuta da na ruletu uduplaju iznos od 2.000 dinara. Ako to uspeju, svi članovi tog tima uspeju da uduplaju iznos, biće bogato nagrađeni. Sada krenite do kazina - pročitala je ovonedeljni vođa, Miljana.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'