AKTUELNO

Da li će uspeti?

U Belu kuću je stiglo prvo pismo tokom subotnjeg popodneva, a Veliki šef je imao važno saopštenje za zadrugare. Naime, i u ovoj, trećoj sezoni rijalitija ukućani će smisliti tekst i muziku za Himnu "Zadruge".

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, Veliki šef ima specijalan zadatak za vas. Pošto ste pokazali koliko ste kreativni, originalni i duhoviti, vaš zadatak je da napišete tekst za himnu "Zadruge". Podelićete se u dve grupe, a kada se podelite ne možete da prelazite u drugu grupu jer je to jedini način da uspešno ispunite zadatak - pisalo je između ostalog u pismu Velikog šefa.

Milan Petković je izabrao Marka Janjuševića Janjuša, Vladimira Tomovića, Sanija Ibraimova, Ivanu Krunić, Minu Vrbaški, Sašku Karan, Boru Santanu, Lepog Miću, Miljanu Kulić, Stefana Karića, Baneta Čolaka, Filipa Reljića, Jelenu Krunić, Radeta Lazića, Suzanu Ćubelu, Ivu Grgurić, Ivanu Radić, Vladimira Adžića i Gagija Đoganija.

Foto: TvPink Printscreen

Stefan Milošević je izabrao Mlađana Jovanovića, Mirka Gavrića, Ninu Babić, Milicu Kemez, Dalilu Dragojević, Milicu Dugalić, Mimu Živković, Mateju Matijevića, Stefana Kandića, Mionu Jovanović, Ivanu Šopić, Jelenu Pešić, Filipa Đukića, Veska Đukića, Dejana Dragojevića, Nikolu Orozovića, Ivana Gajića, Mariju Kulić i Zokija Šumadinca.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Zadruga 3

'