AKTUELNO

Susret bivših ljubavnika i dalje je povod za komentare.

Milioni gledalaca u utorak veče su pratili susret između Lune Đogani i njenog bivšeg dečka Slobodana Radanovića koji je na jednu noć ušao u "Zadrugu 2" kako bi pevao zadrugarima na žurki. Njihovo suočavanje oči u oči bilo je hladno i uzdržano, a nakon žurke Luna je dala svom bolu oduška pa je neutešno plakala, pa je bila na ivici nervnog sloma.

Susret bivših ljubavnika i dalje je povod za komentare u javnosti i Beloj kući, a bio je i jedna od tema razgovora tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara".

Foto: RTV Pink

Pratili smo žurku i tvoj susret sa Slobom. posle svega što se izdešavalo i tvog izliva emocija, da li si se pomirila sa činjenicom da on ne želi sa tobom i kakao se osećaš kada ti drugi zadrugari tu činjenicu nabijaju na nos - pitao je Lunu urednik portala Pink.rs, Darko Tanasijević.
Ja isto tako neću da budem sa njim. Moji izlivi emocija pokaziju da sam čovek, ja sam njega iskreno volela. To kako se on ponašao je njegova sramota. Pogrešno je što patim za čovekom koji nije to zaslužio - rekla je Luna.

Darko je pitao Lunu kakve su sada njene emocije prema Slobi i da li i dalje može da kaže da ga voli.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da kažem da ga volim, samo da je to moja bol. Ovde sam gde me sve podseća na to, onoliko koliko sam ja njega volela, to ne može niko da mi oduzme. Potrebno je vreme da prebolim. Emocija se ne treba stideti. Svi smo osobe za sebe, a to kako se on poneo prema meni na toj žurci, on će da spava sa tim - kazala je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: TO ŠTO MI NIJE PRUŽILA RUKU JE NJENO LICE: Ljuba iznela svoj stav o susretu sa Aleksandrom u Zadruzi, pa obećala: IZNOSIĆU LOŠE STVARI! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'