AKTUELNO

I dalje je drma euforija!

Kao i svakog petka, zadrugare čekaju oštra pitanja sedme sile u emisiji ,,Pitanja novinara". Protekla nedelja puna je raznih dešavanja koja su ostala pod mističnim okolnostima, pa su novinari spremni da naprave rasplet.

Naredno pitanje bilo je za Staniju Dobrojević, koja je tokom prošle noći bila besna, te je u tom naletu izjavila da bi volela da je ona uhvatila tokom žurke Nenada Sinđelića Gastoza za ruku i prošetala imanjem.

Foto: TvPink Printscreen

Nikog u rijalitiju ne doživljavam kao konkurecniju. Da, rekla sam baš u tom kontekstu, sa Stolićem sam pričala o tome, gde sam rekla da je Mića znao da nisam u dobrim odnosima sa Afrikom, iznervirala sam se, kad sam se setila svega, smatrala sam to ružnim gestom sa Vladimirove strane, pa sam izjavila da sam trebala da uhvatim Gastoza i da ga prošetam. U trenutku kad sam došla na ideju da mu pokažem imanje, došlo je spontano, nije da bih mu se svetila, niti iz inata, ali kada sam se setila toga - izjavila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Naredno pitanje za Dobrojevićevu bilo je takođe vezano za Nenada Sinđelića Gastoza, te je ovaj put Stanija obrazložila da li je on njen tip muškarca.

Gastoz zna da baci neke svoje fore i fazone, ali nije moj tip muškarca. Nikad ne bi bilo ništa, nikad ga ne bih gledala kao dečka. To je generalno moje mišljenje o njemu - izjavila je Stanija.

PROČITAJTE JOŠ: SKUPOCENI LUSTER, MNOGO SLIKA PO ZIDOVIMA I NEOBIČNE LAMPE: Ovde je Luna Đogani živela sa majkom Anabelom pre 'ZADRUGE' (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'