AKTUELNO

Ozbiljan razgovor bivših ljubavnika.

Bivši ljubavni par Nevena Arsić i Bojan Gaćeša su se osamili u pabu kako bi sumirali utiske od prethodne večeri i današnjeg sastanka. Tada se bliznakinja poverila Gaćeši da je imala razgovor sa njegovom bivšom rijaliti devojkom Oljom Bajrami, ali i sa Rebekom Popović, zadrugarkom sa kojom provodi najveći deo vremena.

Olja je počela mene da imitira kako pričam, ja sam onda počela da se smejem. Ja sam joj rekla da je ona trebala da me glumi, a ne Luna. Ona kao: "pa nisam ja sedela pored tebe". I onda je Ramona prokomentarisala: "Je*ote sve Bojanove bivše na istom mestu" - rekla je ona, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

On je običan klošar, nema dinar u džepu. Šlepa se da dođe do separea. Kada je ona rekla to "Sve Bojanove na istom mestu", ja sam otišla. Onda mi je Rebeka garderoberu prišla i rekla da se druži sa tobom, jer niko neće da priča sa njom. Kao što je blejala sa Savom, tako sada i sa tobom, ne može ni sa kim da priča a da je ne spajaju.

Bojan je sve vreme pažljivo slušao, a onda se poverio Neveni kakvo mišljenje zapravo ima o novinarki.

Kad je ona rekla Savi "ovo je rijaliti, šta si očekivao?" Meni je jasno šta ona radi i ja sam juče sve izneo za stolom. Družimo se i to je sve.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: VOLELA BIH DA KRISTIJAN UĐE, NE MOŽETE DA SE POREDITE: Stanija priznala sve Vladimiru, on izgoreo od besa! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'