AKTUELNO

Sevaju varnice između bivših ljubavnika!

Večeras od 22h na televiziji Pink, imate prilike da uživo pratite "Izbacivanje" i "Pitanja novinara" u rijaliti programu "Zadruga 2". Ove nedelje od strane publike nominovan je pevač Milan Petković, a od strane zadrugara Marijana Zonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom večeri voditelj Ognjen Amidžić posetio je zadrugare u Beloj kući i uradio intervju sa nekadašnjim parom Aleksandrom Subotić i Davidom Dragojevićem. Za početak ih je voditelj upitao u kakvim su odnosima sada.

Ni u kakvom odnosu. On se uvek smeje i ljuti se kada ga ja pogledam u oči. Njemu je smešno kada laže. On laže sve živo. Dok je bio sa mnom nije lagao, tada je bio muškarac. On dok je bio u vezi sa mnom bio je jedna osoba, sada je neki kvazi mangup, voleo je sport, imao je svojih vrlina. Propao je kao ličnost i fizički. Ovakav mi se ne bi svideo. Njemu je stalo do takmičenja, do mene mu nije stalo. On je bio simbol muškosti, prihvatio je ženu sa detetom. Pravio je budalu od mene pet meseci - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Odnos - crni sto. Ja uvek lažem, od početka. Ja sam kriv za sve. Ona je ljubomorna i povređena, govorila je sve i svašta. Ne znam šta je tražila sa mnom dve godine. Njoj je bilo bitno da skače, nije razumela šalu - ispričao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ognjen je upitao Aleksandru i Davida da li postoji mogućnost da se posle svega iza njih rodi prijateljstvo, što su njih dvoje kategorički odbili.

Što se tiče prijateljstva, to ne može. Povredila je moju porodicu. Ona meni radi ono što Ljuba radi Karađorđu - objasnio je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Napravio si sr*nje, prevario si me, diskvalifikao. Rekao je da nije imao nikakve emocije kada sam išla na kapiju. Napao si me za stolom jer sam ja rekla da je Ljuba luda, a tvoje mame si se odrekao preko televizije. Meni je ovo takva budalaština. Da sam bila pametna šutnula bih ga nogom u guzicu. Ti si lažov težak. - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Ana i David su se prisetili kada je njihova ljubav bila najjača.

Kada smo išli na more, kada smo išli u Egipat - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Mi smo imali s*ks sa poštovanjem. On je profesionalni folirant. Što se tiče naše ljubavi, imali smo savršen odnos. Nije falilo bilo čega. Želeli smo ljubav da dignemo na viši stepen. Možda su se gasile emocije sa njegove strane. Uplašio se moje kazne, Ana mu je bila slamka spasa. Flertovao je sa Lunom, čak mu i mama to rekla da ne flertuje sa njom. Kada se desilo to sa Doroteom i Majom, meni je to bilo katastrofa  - ispričala je Aleksandra!
On se meni pravdao da ne može da ima s*ks sa mnom pred kamerama. Sa mnom je bio brz i efikasan u s*ksu, jer sam ja dobra, a sada se muči. Svi živi pričaju o tvom s*ksu. - bio je jasan Dragojević.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Zadruga 2

'