AKTUELNO

Folk zvezda, Dragana Mirković, nakon 24 godine ljubavi sa Tonijem Bijelićem, odlučila je da stavi tačku na brak, otkrivši u saopštenju za medije da je podnela papire za razvod braka.

Naime, Dragana se oglasila zvaničnim saopštenjem, koje vam prenosimo u celosti.

Foto: Pink.rs

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - stoji u saopštenju.

Takođe, ono što je svima zapalo za oko, jeste to što je Dragana otkrila da poslednje tri godine, kako je rekla, vode odvojene živote i ne žive pod istim krovom.

Foto: Instagram.com

S tim u vezi, njena poslednja zajednička fotografija koju je objavila sa Tonijem na svom Instagram profilu, nastala je pre 193 nedelje, što je otprilike pre četiri godine, kada su zajedno pozirali sa Bobom i Lepom Brenom.

Autor: N. Ž.