AKTUELNO

Pevačica Dragana Mirković stavila je tačku na brak sa Tonijem Bijelićem nakon 24 godine.

Inače, Dragana i Toni iz braka imaju dvoje dece, Marka i Manulelu.

Manuela i Marko su sami poželeli da se drže podalje od medija, a pevačica se oduvek trudila da privatan život čuva daleko od očiju javnosti. Manuela i Marko su aktivni na društvenim mrežama, gde jedino imamo prilike i da ih vidimo.

Foto: Foto/Goran Jovanovic

Draganina i Tonijeva ćerka je izrasla u pravu lepoticu, a svi kažu da je slika i prilika svoje majke.

Njen sin Marko takođe ima profil na Instagramu, pa tako s njegovih fotografija možemo zaključiti da mladić voli automobile, brzu vožnju, a pripadnice lepšeg pola kažu da je frajer i po.

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u "Ricu" - ispričala je Dragana medijima svojevremeno.

Dragana je sve obrazložila u saopštenju za medije koje vam prenosimo u celosti:

- Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju - stoji u saopštenju.

TONI IMA DEVOJKU

Kako piše "Blic", Toni Bijelić ima novu devojku i sa njom živi u Nemačkoj. Dragana Mirković je sa decom ostala da živi u njihovom domu u Beču, velelepnom dvorcu o kom se godinama priča.

Autor: N. Ž.