AKTUELNO

Pevačica Dragana Mirković odlučila je da stavi tačku na brak sa Tonijem Bijelićem nakon 24 godine ljubavi.

Ona je saopštila javnosti da je podnela papire za razvod braka i tom prilikom je objasnila zbog čega je došlo do kraha ljubavi. Toni se ovim povodom nije oglašavao, a nakon što je Dragana obelodanila da se razvodi, njen još zakoniti suprug napravio je neočekivani potez, kada je obrisao svoj Instagram profil, a sada ga je vratio.

Kako se može videti, on se trenutno nalazi u jednom bečkom hotelu gde uživa u kafi i soku, a sliku je podvukao muzičkom numerom kralja rokenrola Elvisa Prislija i njegovog izvođenja hita „My Way“.Podsetimo, kako je Dragana u svom saopštenju objasnila, iako je pokušala da spasi brak - poslednje vreme njih dvoje su živeli odvojene živote.

Foto: Instagram.com

- Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

- Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina - reči su kojima se Dragana obratila javnosti.

Autor: Pink.rs