AKTUELNO

Muzička zvezda Dragana Mirković podnela je zahtev za razvod braka - tačku na brak s Tonijem Bijelićem rešila je da stavi posle 24 godine, o čemu je večeras izvestila javnost.

O Draganinom bogatstvu neretko se piše, dok je Toni, kako se uveliko priča, odlučio da njoj ostavi dvorac posle kraha braka. Dragana se često nalazi na spiskovima i listama jedne od najbogatijiih javnih ličnosti sa ovih prostora. Značajni izvori prihoda bili su im oni koje su stvarali zajedničkim poslovnim potezima. Na prvom mestu, to je televizija na čijem čelu se nalazi pevačica.

Foto: Instagram.com

Draganino bogatstvo, prema poslednjoj proceni sajta "Net Worth Celebrities", iznosi 100 miliona dolara.

Doskorašnji par takođe poseduje i firmu za prodaju luksuznih automobila, a među njihovim mušterijama je i veliki broj njenih kolega. Dragana i Toni poseduju brojne nekretnine, što u Austriji, što na Balkanu, a poznato je i da je on svoje bogatstvo prepisao upravo pevačici. Dvorac je uređen po poslednjem stilu, a detalji enterijera i ekterijera obaraju sa nogu. Velika kuća u kojoj su živeli nalazila se u neposrednoj blizini dvorca, koji je na periferiji austrijske prestonice.

Podsetimo, kablovsku i satelitsku televiziju Dragana i Toni osnovali su još 2005. godine u Požarevcu.

Foto: E-Stock

Autor: pink.rs